Kismamák hányadik héten kezdtétek mosni, vasalni a babaruhákat?
35. hétnél előbb soha nem.
Őszintén vasalni csak az első gyereknél vasaltam és nála is csak amíg nem született meg, utána már nem.
Többi gyerekemnél csak a textilpelust vasaltam ki, aztán legkisebb gyerekem nem bírta a textilpelust, mert az érdes felülete kisebesítette a bőrét. Úgyhogy ő a férjem pamut pólóin feküdt, amiket 40 fokon mostam és szintén nem vasaltam...
33 héttől folyamatosan. :)
Babakocsink nincs még, majd szülés veszünk. Igen, kimosom a mózes huzatát.
Minél hamarabb össze kéne, mert félek, hogy még idén megszülök. 34hkm
Szia! 36.hétben vagyok!
A kòrházi csomagot 2 hete raktam össze.
A babaruhák,plédek,textilpelenkák mosása egy hete ment,ma fejeztem be at utolsò adag vasalást. A babakocsi tisztításával még nem foglalkozom,mert ùgyis 3-5 hetes lesz,mire először kiviszem a babát,így ráérek majd akkor megtakarítani.3 kiságyba valò szettünk van +3 lepedő. Ebből 2-t kimosok és teszem a szekrénybe,amit pedig akkor szeretném,hogy fenn legyen mikor haza jövünk,így míg a kòrhàzban leszünk anya kimossa,kivasalja hogy minél frissebb legyen :) Ja és még a cumik,cumisüvegek,csörgők kifőzése van hátra.
betegácsitól, azaz a 6. hónaptól kezdve folyamatosan a baba holmiját rendezgettem, mostam, pucoltam :) az összepakolást is nagyon korán megcsináltam - mert unatkoztam amikor eljöttem a melóból, meg hát ki tudja... (végül is szülés előtt 8 nappal fekvős is lettem keresztcsonti idegbecsípődés miatt, szerencsére csak ekkor, de szerintem pont az ilyen veszély miatt érdemes minél előbb elrendezni mindent.
én mondjuk nem vasaltam. én szinte sose vasalok, max. ha a párom olyan inget akar felvenni, ami gyűrődős, és a vállfán nem simul ki (szerencsére ez évente 1x ha van) :)
Szia!
A 33-34. héttől kezdtem a baba holmikat kimosni, vasalni. A babakocsit még akkor kitisztítottuk, amikor megvettük, mert még jó idő volt. Mostanra lettem kész úgy mindennel (kórházi csomag, plusz baba cuccai), hogy már tényleg csak a babucim hiányzik! :) 38+4 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!