Mikor kezdtetek pakolászni, nagytakarítást elvégezni, babaruhákat kimosni?
Tavaly festettünk,így most elmarad.
30 hetes vagyok, azon gondolkodom, hogy lassan azért már hozzákezdhetnék a függönyök kimosásához(bár idén már mostam őket kétszer is), a ruhák kimosásáhzo vasalásához.
Második baba, az elsővel nem voltak "ilyen gondjaim", ott adott volt a festés, és utána minden egyéb!!
Egy hónappal előtte igyekeztem mindent teljesen elrendezni, hogy ha hamarabb jönne a baba, akkor se kelljen kapkodni.
Valaki írta, hogy vajúdás alatt pakolta a kórházi cuccait, én bediliztem volna, ha akkor kell.
24 hetes terhes voltam, amikor reggel úgy keltem fel, hogy én akkor ma nagytakarítást végzek.
Meg is történt, mindent megcsináltam. Alig akart a testem megállni pihenni.
Este 8:23 perckor már a szülőszobán feküdtem és próbálták visszatartani a szülést. Az volt a mázlim, hogy nem folyt el a magzatvíz.
Végül 40+5 naposan sürgősségi császárral jött világra a lányunk, de 24. héttől egy percig sem éreztem a fészekrakó programot magamban.
Mivel fekvésre voltam ítélve, így 34. héttől mostam, vasaltam, pakoltam, stb...
Nem vagyok egy egyhelyben maradós.
Szülés előtt két nappal még államvizsgáztattam. Mókás volt .. :)))
Takarítási láz folyamatosan megvan:)
költöztünk 36 hetesen
nagytakarítást is többször csináltam már a terhesség alatt
a babaruhákat már vagy 5x kimostam, szerintem ma utoljára:)
a cuccom is már régóta össze van pakolva
a 3. gyerekemet fogom szülni (6év alatt) így nincs idő a lazsálásra:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!