Ti hány fokon mossátok ki a babaruhákat?
Én a fiamnak 6 hónapos koráig külön mostam 40 fokon,sensitive mosószerrel,és öblítővel,fél éves koráig mindent vasaltam még a zoknikat is,minden nap tiszta ruha tetőtől talpig...így hallottam másoktól,és kezdő anyaként meg is fogadtam..már a lányomnál első naptól együtt mostam a ruháit a mieinkkel,nem használtam sensitive cuccokat :)) így nem is lett kényes a bőre..nem vasaltam csak a textil pelusokat,sőt néha ha úsztam...még azt se... eredmény sose beteges,ha a fiam valamit haza hozz oviból,most a suliból,NEM kapja el,ha igen 1 nap alatt átmegy rajta,nem is emlékszem hogy volt-e egyáltalán lázas (?) 3 éves múlt..
vagyis a tapasztalat a "steril" gyerekek betegesebbek...szerencsére a fiam se beteges már kinőtte :),igaz ő ha kint volt a kertben homlokáig koszos volt mint egy igazi gyerek,ellenben sok más gyerekkel,akik szegények vasalt ingben ( 2012-es next koll.-ba :D ) mehetnek ki játszani,és nem lehetnek koszosak...meg ügye a játszótér is kész divatbemutató :)
akit érzékenyen érint lepontozhat nyugodtan :D
Én csak le írtam a véleményemet,hátha segíthetek vele más anyukának :)
.. egy 36 éves 2 gyermekes anyuka
Annyit írnék az előttem válaszolóhoz, hogy hát igen, 2 vagy több gyerekkel sokmindent átértékel az ember....:)
Én is első babánál napi vasalás, mindent. 2-nál örülök, ha pár textilpelusig eljutok....:)
Szia,
Nekem sincs külön programon. Én 30 illetve 40 fokon mosom a dolgait (3,5 hónapos a kislányom) és mindent egyben. Vagyis amiről úgy érzem, hogy eresztené a színét azt külön veszem, de egyébként a mi aktuális ruháinkat is beleteszem ha nincs meg egy teljes adag és így a miénknek is baba illata van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!