A használt babaruhákat hogyan mossátok,
fertőtlenítitek?
Figyelt kérdés
Hallottam, hogy nem lehet gépbe tenni, pedig én gondoltam kímélő programon nem lehet gond. És azt is hallottam, hogy nem lehet akármivel mosni, külön fertőtlenítős mosópor kell hozzá.
2010. ápr. 12. 23:31
1/10 anonim válasza:
Ugyan már...
Én ugyanúgy mosom, mint az újakat. Ariellel 40°C-on és kész.
2010. ápr. 12. 23:40
2/10 anonim válasza:
Vettem hozzá érzékeny bőrre való Persil mosógélt, és ennyi. Ugyanazon a programon mosom a gépben, amin minden mást (40 fok, 800-as fordulatszám)
2010. ápr. 12. 23:49
3/10 anonim válasza:
Én is normálisan mosom, aztán vasalom mindet, annál jobb fertőtlenítés nem kell:)
2010. ápr. 13. 06:39
4/10 anonim válasza:
Szia!
Én Dreft Baby & Sensitive -el mosok 30 fokon, aztán vasalás. Szerintem ennyi elég :)
2010. ápr. 13. 07:09
5/10 anonim válasza:
Bocs, hogy belekérdezek, de nekem a gőzölős vasalóm jó ideje nem gőzöl. Nem gáz, ha szárazon vasalom át mosás után?
2010. ápr. 13. 07:25
6/10 anonim válasza:
Tegyél a mosószerhez és az öblítőhöz is ecetet, fertőtlenít.
2010. ápr. 13. 08:21
7/10 anonim válasza:
Pont most mosom a használt ruhákat,a bodytól a sapkáig minden fajta ruha van,40 fokon,Tomi folyékonnyal és Silan sensitivvel öblitem. Amelyiket lehet,átvasalom. Nekem gözölös a vasaló,de nem használom úgy,csak simán.
2010. ápr. 13. 08:47
8/10 anonim válasza:
Én pont tegnap kezdtem el mosni. A mosógépet először is kifőztem ecettel és trisóval, rendesen kitakarítottam, majd az új ruhákat frissítő programmal kevés mosószerrel és öblítővel átmostam, plusz egy extra öblítést is elindítottam, mert csak 2x öblít a gépünk. Dreft baby és Gabi öblítőt használok.
A használt ruhácskák ma következnek. A fehérekhez, és hozzáteszem csak fehérekhez, hiszen ha keverjük a színeket beszürkül a ruha, teszek szódabikarbónát, így visszanyeri eredeti szépségét a ruha ami kicsit megszürkült, plusz vanish-t. Szintén ugyan azzal a mosószerrel-öblítővel dolgozom, de ezt finom mosással, 40 fokon végzem. Vasalni simán fogok, nem gőzölök. Alig várom, hogy a kisruhák megszáradjanak, amiket tegnap mostam ki és vasalhassak. :)
2010. ápr. 13. 09:59
9/10 anonim válasza:
Az utolsó válaszoló gondolom,még várandós az elsö babval :) Ha már meglesz a baba,a hátad közepére se fogod kivánni a mosást és föleg nem a vasalást :D
2010. ápr. 13. 10:56
10/10 anonim válasza:
azért mert használt az nem azt jelenti h fertőző és nagyobb odafigyelést igényel a mosása.hiszen csak kisbaba hordta.én úgyanúgy mosom a használtat is mint az újat.gépben,40 fokon,1000-es fordulatszámú centrivel,tomi géllel,lenor sensitívvel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!