Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti hány fokon mossátok ki a...

Ti hány fokon mossátok ki a babaruhákat?

Figyelt kérdés
2012. ápr. 16. 21:22
1 2
 11/12 anonim válasza:

... és még valami. Eddig semmit sem vasaltam.

Sokan mindent kivasalnak még a body-t is.

Szerintem felesleges !!!

Kíméld meg magad ettől a feladattól szerintem

2012. ápr. 20. 08:28
 12/12 anonim válasza:

A fehéreket 60 fokon, a többit 30 vagy 40 attól függően, hogy az anyagok mit bírnak el. Durva foltokra + egy kis folttisztító szappant is hasznlok. A baba megszületése előtt szépen minden ruháját, textilpelusát, lepedőjét mosás után kivasaltam, de azóta nem vasalok semmit és a ruháit együtt mosom a miénkkel.

Fél éves korában kezdődő ekcémát állapítottak meg nála, azóta ecettel öblítek, úgy hogy az öblítővízben fél óráig áll a cucc, mert ez állítólag semlegesíti a mosószert.

Most tíz és fél hós, a kezdődő ekcéma is elmúlt (persze az nem az ecetes öblítéstől múlt el).

Sztem sem érdemes túl nagy feneket keríteni a külön mosás nak, vasalásnak, fertőtlenítésnek, mert egy csomó időt elvisz, gyakorlati haszna nem sok van.

2012. ápr. 23. 08:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!