Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 36.héten hogy álltatok a...

36.héten hogy álltatok a kórházi csomaggal, stb.?

Figyelt kérdés

Összekészítettek mindent? Otthon teljesen készen volt a babaszoba? Kisruhák kimosva, vasalva? Beszereztetek mindent ami kellhet?

Én már nagyjából kész vagyok mindennel, de izgulok hogy mi vár majd rám

2023. júl. 7. 10:40
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
36%
Mindegyikre a válasz: mintha tervben sem lenne, hogy gyerekem lesz.
2023. júl. 7. 10:48
 2/20 anonim ***** válasza:
40%
Jaj de! Bocsánat, a 36. héten jött meg a babakocsi, ez volt a legelső dolog amit beszereztünk! #1
2023. júl. 7. 10:49
 3/20 anonim ***** válasza:
74%
Nekem ekkor kész volt mindig minden.3 gyerekem van,úgy voltam vele,hogy innentől kezdve már koraszülött sem lenne ha jönne,így felkészültünk.Nem tartott semeddig összepakolni,kapkodni pedig nem szeretek semmivel,így a kisruhák,stb beszerzése is időben megtörtént,félidő után.De én most is olyan vagyok,hogy nem augusztusban vásarolok be a sulira,ovira,hanem 3 hónap alatt folyamatosan veszek valamit,ruhát,cipőt,stb,hogy ne egyszerre kelljen,és ne kelljen kapkodni.Amúgy mindenki a 39-40.héten született,de ha előbb jöttek volna is csak be kellett volna dobni a táskát a kocsiba,és semminek a beszerzését nem kellett volna másra bíznom.Tudom,hogy van akinek ez is megfelel,de én szeretem tudni,hogy minden megvan,minden a helyén.
2023. júl. 7. 10:58
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem akkor kezdtem el összerakni a kórházi csomagot.

Akkor mondta egy ismerősünk, hogy neki 36. héten jött a baba és akkor tudatosodott a férjemben, hogy már jöhet. De 5 héttel később jött. Addigra minden kész volt ;)

2023. júl. 7. 11:17
 5/20 anonim ***** válasza:
88%

37hetes vagyok.

Kórházi taskám sehol, a babaágy tegnap jött meg. Babakocsiert holnap megyünk. Babaszoba nem lesz.

Múlthét péntekig dolgoztam, nem igazán foglalkoztam ezekkel.

Babaruhák vannak, sokat kaptunk. Ezek el vannak hajtogatva.

Halál nyugodt vagyok egyébként.

2023. júl. 7. 11:17
 6/20 anonim ***** válasza:
45%

1 gyerekkel minden készen volt.

2 gyerekkel az ágy ált de semmi más.

37+1re született a gyerek így pánik volt mert se csomag össze rakva és még vasalni ,pakolni is kellett.

2023. júl. 7. 11:31
 7/20 anonim ***** válasza:
100%
Minden kesz volt,be voltam pakolva mar ilyenkor(koraszules veszelye allt fenn,jobbnak lattam mindent elkesziteni.aztan megis a 41.heten szultem 🤣)
2023. júl. 7. 11:33
 8/20 anonim ***** válasza:
80%

Én a 30. hétre már készen voltam a csomagokkal.

A kiságyat, pelenkázóját a 35-36.héten raktuk össze. Babakocsiért a 37.héten mentünk.

Babaruhák mosva, vasalva kb 3 hónappal szülés előtt megvoltak.

Aztán a 38.hétre megszületett a kisfiam.

2023. júl. 7. 11:33
 9/20 anonim ***** válasza:
61%
A 35. hétben raktam össze a cuccot, mert úgy éreztem, nem szabadna így halogatni. Erre másnap csökkent magzatmozgás miatt befektettek a kórházba, aminek semmi előjele nem volt, jól néztem volna ki, ha még semmi sincs összerakva.
2023. júl. 7. 11:56
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Kereken 37 hetesen reggel még én is nagyon nyugodt voltam.

Estére megszültem...

Bementem, mert folyásom volt, haza már nem engedtek, kérdezték egyből, hogy ugye itt a bőröndöm?

Nekem ott volt, nem kellett senkit ugráltatni.

2023. júl. 7. 14:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!