Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a véleményetek a babacuccok...

Mi a véleményetek a babacuccok beszerzéséről? Ki mennyire babonás? Én már vásárolnék! 20heteske

Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 17:39
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

20. hétre kész volt a szoba, amiben most szépen alszik a 8 hónapos kislányom!

Ha baj lett volna a cuccokat eltettem volna mert újra próbálkoztunk volna, de miért lett volna baj? 39 évesen szültem a kislányomat és egy percig nem féltem, hogy baj lehetne. Nem azért nem volt előbb mert nem lehetett csakis azért mert én -mi ekkor akartuk!

Nyugodtan vásárolj!

Boldog babavárást!

2010. okt. 14. 21:04
 12/18 Ancsika34 ***** válasza:
Most vagyok 25 hetes és a babakádon kívül mindenem megvan!!! 18 hetesen megmondták, hogy fiú lesz és már az ultrahangról hazafelé vettem pár fiús cuccot!!! Ki se bírtam volna, hogy ne tegyem!!! :)
2010. okt. 14. 21:26
 13/18 anonim ***** válasza:
Én már a teherbeesésem előtt vásároltam (iszonyatos leárazás volt,pár kis ruhát nem tudtam otthagyni) akkor sokan megszóltak,hogy na majd emiatt nem fogok teherbeesni,mégis első hónapban megfogant a baba.Ismerősöm lombik előtt vásárolgatott (azt picit én is túlzásnak találtam,mert hát csak nehezebb ügy,nem akartam,hogy csalódjon) és neki is sikerült szerencsére.
2010. okt. 14. 23:18
 14/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi 24 hetesek vagyunk és már mindenen megvan a picinek.

Boldog babavárást!

2010. okt. 15. 09:14
 15/18 anonim ***** válasza:

Én már válaszoltam, de úgy gondolom, hogy nem arról van szó, hogy babonás vagy-e vagy nem, mindegy lényegében, hogy mikor vásárolsz, hiszen a megszületett babáddal és a gyermekeddel egész életében is bármikor bármi rossz történhet. Azon nem fog változtatni, hogy vettél-e babakocsit, vagy sem. Nem szabad bevonzani a bajt, legyetek pozitívak! Bármit el tudsz amúgy is adni, semmi sem marad a nyakadon... Így gondolom. A ma 18 heteske, akinek 13 hetesen megvolt a kiságy (azóta se vettünk mondjuk mást a kisfiunknak, bár hozzáteszem, a holnapi esküvőre készülünk, csak azért nem a babucinak vásárolgatok hétvégente...)

/Amúgy 26 éves vagyok, de már az utóbbi 5-6 évben mindig vettem évente 1-2 apróságot a leendő babámnak, 1-2 aranyos rugit, vagy éppen előkét... :) /

2010. okt. 15. 12:36
 16/18 anonim ***** válasza:

Szia!

Márciusra várjuk a kicsit, mi csak januárban vásárolunk.

Egyrészt babona, másrészt meg Karácsonyig egyre drágább lesz minden, utána viszont leáraznak mindenhol.

2010. okt. 15. 13:52
 17/18 anonim ***** válasza:

sziasztok!hát nézzetek bármilyen hülyének

valószínűleg még nem vok kismama

de nekem már rengeteg mindenem megvan

még a babakocsi is

rengeteg ruha,cumisüveg,cumi kád

bútor nem

ami megtetszik megveszem milyen jó lesz majd nem egyszerre fél millát kipattintani zsebből

most pénzem is és időm is van ezekre a dolgokra

később talán nem így lesz

én Istenben hiszek!

nem a vásárolt holmitól történik a baj ha esetleg történik

2010. okt. 15. 17:03
 18/18 anonim ***** válasza:

Utcsó, ez is egy aranyos koncepció, én már kivárom a januárt. :) Nem mondanám könnyűnek.

Mi úgy intézzük/tük, hogy meglegyen rá a keret, és az őssejtre is, el van téve.

2010. okt. 15. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!