Mi a véleményetek a babacuccok beszerzéséről? Ki mennyire babonás? Én már vásárolnék! 20heteske
20. hétre kész volt a szoba, amiben most szépen alszik a 8 hónapos kislányom!
Ha baj lett volna a cuccokat eltettem volna mert újra próbálkoztunk volna, de miért lett volna baj? 39 évesen szültem a kislányomat és egy percig nem féltem, hogy baj lehetne. Nem azért nem volt előbb mert nem lehetett csakis azért mert én -mi ekkor akartuk!
Nyugodtan vásárolj!
Boldog babavárást!
Szia!
Mi 24 hetesek vagyunk és már mindenen megvan a picinek.
Boldog babavárást!
Én már válaszoltam, de úgy gondolom, hogy nem arról van szó, hogy babonás vagy-e vagy nem, mindegy lényegében, hogy mikor vásárolsz, hiszen a megszületett babáddal és a gyermekeddel egész életében is bármikor bármi rossz történhet. Azon nem fog változtatni, hogy vettél-e babakocsit, vagy sem. Nem szabad bevonzani a bajt, legyetek pozitívak! Bármit el tudsz amúgy is adni, semmi sem marad a nyakadon... Így gondolom. A ma 18 heteske, akinek 13 hetesen megvolt a kiságy (azóta se vettünk mondjuk mást a kisfiunknak, bár hozzáteszem, a holnapi esküvőre készülünk, csak azért nem a babucinak vásárolgatok hétvégente...)
/Amúgy 26 éves vagyok, de már az utóbbi 5-6 évben mindig vettem évente 1-2 apróságot a leendő babámnak, 1-2 aranyos rugit, vagy éppen előkét... :) /
Szia!
Márciusra várjuk a kicsit, mi csak januárban vásárolunk.
Egyrészt babona, másrészt meg Karácsonyig egyre drágább lesz minden, utána viszont leáraznak mindenhol.
sziasztok!hát nézzetek bármilyen hülyének
valószínűleg még nem vok kismama
de nekem már rengeteg mindenem megvan
még a babakocsi is
rengeteg ruha,cumisüveg,cumi kád
bútor nem
ami megtetszik megveszem milyen jó lesz majd nem egyszerre fél millát kipattintani zsebből
most pénzem is és időm is van ezekre a dolgokra
később talán nem így lesz
én Istenben hiszek!
nem a vásárolt holmitól történik a baj ha esetleg történik
Utcsó, ez is egy aranyos koncepció, én már kivárom a januárt. :) Nem mondanám könnyűnek.
Mi úgy intézzük/tük, hogy meglegyen rá a keret, és az őssejtre is, el van téve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!