Mi a véleményetek a babacuccok beszerzéséről? Ki mennyire babonás? Én már vásárolnék! 20heteske
Figyelt kérdés
2010. okt. 12. 17:39
1/18 anonim válasza:
szia.Én már ilyenkor ha megláttam valami szépet,akkor megvettem,de az igazi bevásárlást 29 hetes csináltuk.:)Makk egészséges a 4 hónapos kislányom.Ez egy nagyon hülye babona.:)Boldog Babavárást.Vásárolj nyugodtan.:)
2/18 anonim válasza:
Én nem vagyok babonás és már a 12. hét után vásároltam a kisfiamnak.25 hetes vagyok és szinte mindent megvettem neki :)
3/18 anonim válasza:
sose voltam babonás első perctől vásároltam de rózsaszint nem.
nyugodtan vehetsz ezt azt a végére nem érdemes hagyni mert már nagy hassal türelmetlenebb vagy és télen baromi nagy a tömeg valószinü hogy sok mindent kaptok karácsonyra igy inkább ruhákat vegyél játékot kaptok majd dögivel
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!Én is úgy gondolom,hogy hülye babona!Nektek is kellemes babavárást!
2010. okt. 12. 17:48
5/18 anonim válasza:
Mire jó a babona??? Ugyan már... 17 hetes vagyok és a babakocsin, hordozón kívül szinte minden megvan.Mondjuk azt hozzá kell tennem, hogy azért mert most tudtunk hozzájutni nagyon jó áron.
6/18 anonim válasza:
Én nem vagyok babonás. De azért megvártam míg elmúlik a kritikus korszak, amikor még könnyen elmehet (12hét). Most 18 hetes vagyok és már sok holmit kapunk. Szerencsére csak apróságokat kell vennünk. :)
7/18 anonim válasza:
Mi mikor az elsö terhesseget megtudtuk, ra egy hetre ismeröstöl vettünk egy legzesfigyelöt. Mire megkaptam a baba elhalt :-(
Igy a masodiknal nem mertünk vasarolni sokaig. De vegül is jol tettük, rengeteg mindent kaptunk. :-) Vegül 32hetesen vettük meg ami meg kellett!
Ja, a kisagyat 16hetesen megvettük, mert csinaltattuk es akkor voltunk otthon!
Boldog babavarast!
Irany vasarolni!!! :-)
36+4h kismama
8/18 anonim válasza:
Szia! Mi 13 hetesek voltunk, amikor megvettük a kiságyat! :) Hozzáteszem, használtat és olcsón. Holnap 18 heteske
9/18 anonim válasza:
Én sem vagyok babonás.Mi pont 20 hetesen vettünk meg szinte mindent.Aznap voltunk a kötelező ultrahangon,minden rendben volt és itt is megerősítették, hogy kisfiú, úgyhogy ünneplésképpen bevásároltunk:-)
10/18 anonim válasza:
Én nem vásároltam semmit, csak a 38. héten, ágy babakocsi akkor , mikor én már a kórházban voltam, és megvolt a fiam. Nem babona, de akár az utolsó pillanatban is történhet valami, és nem bírnám nézni a sok cuccot otthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!