Személyi igazolvány számotokat megadnátok egy adás-vétel kapcsán? Ehhez köti az előreutalást. (babacuccok)
Hello!
A személyi igazolvány száma az embernek pár évente úgyis megváltozik:) Szóval semmi rosszat nem tehet vele szerintem.
A gyengébbek kedvéért,tudom h ezen a néven más ember is élhet ugyanazon a helyen,bár elég jellegzetes a neve,nem Kovács Pisti,meg ilyenek.
Az utolsónak üzenném,h szted 5 perc nem elég hozzá h kirámolja a bankszámlámat??
Kedves kérdező! Tegnap este NÉVVEL, LAKCÍMMEL és IWIW elérhetőséggel FELTÉTLEZTED valakiről, hogy vissza akar élni az általad közölt adatokkal. Igen, én voltam, aki 'lehordott', mert én sem örülnék, ha ország-világ elé kitennék az adataimat ilyen jellegű FELTÉTELEZÉSSEL (hogy pl. ki akarom rabolni a bankszámládat). Ez valóban az emberi jogok egyik cikkelyének, mégpedig az ártatlanság vélelmének megsértése. Nézz utána a jogban...
Ha ugyanígy írod ki, névtelenül, természetesen SEMMI bajom nem lett volna a kérdéssel.
Kedves válaszolók! Ti mit szóltatok volna, ha itt meglátjátok a neveteket illetve a települést, ahol éltek, iwiw-re való hivatkozással, egy ilyen feltételezés kapcsán? Örültetek volna?
Naív lelkületű akárki
Én biztos nem adnám meg!!!!
Mekkora távolságot "utaznának" a babacuccok? Sehogy nem kivitelezhető a személyes "árucsere"?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!