Mi a következő lépés, mikor jelentkezzek be a nőgyógyászomhoz?
Amit te 2 heteskének írsz, az az értelmezésem szerint 4 hetes lehet, ha csak ahhoz viszonyítunk, hogy késői ovu alapján méretileg akkora lehet.
Ez így egy hetes eltérés lehet max, szóval ha mensi szerint kb. 7 hetesként mész, az a te esetedben 6 hét körül lehet.
Tehát szerintem valamikor a 7. hét végére lenne célszerű, akkor már minden esetben kellene látnia valamit.
Sajnos biztos csak akkor lesz, ha megszületik, de megértelek, én missed abbal kezdtem, így a második terhességről mindenki csak jó soká tudott, anyukámnak mondtam először a 10. hét körül.
De nyugi, az, hogy mikor mész, nem olyan sarkalatos, ha korán mész, maximum visszahív 1-2 hét múlva, ha babát terveztek, akkor gondolom nem ez a plusz vizsgálat ára fog padlóra küldeni :)
Szurkolok, hogy rendben legyetek!
5.
Nem lehet 2 heteske, mert amikorra késik a mensi már 4 hetes.
Simán hivd fel a dokit és mondd meg neki, hogy terhesség megállapítás miatt keresed.
Megkérdezik mikor volt az utolsó mensid , megmondod, a többit majd ő tudja. Ha később is fogant 2, 3 nappal, ha mostantól 3 hét múlva mész, már jó lesz biztosan.
A teszt meg. Mivel a hcg duplázodik, lehet vasárnap negatívnak tűnt, de hétfőn már ugyanúgy leugrott volna a csík, vagy max.kedden, úgyhogy nem feltétlenül fogant annyival később. Ha mégis, a 12.heti genetikain fognak korrigálni.
7. Betöltött hét körül már 100% jó leszel, nekem 5+2n látszott a petezsák, és szikhólyag, 7 hetesen szivhang. ( Más ügyben voltam olyan korán, végül terhesség megállapítás lett belőle)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!