A teszt szerint terhes vagyok. Mi a következő lépés?
Több, mint 1 hete késett, ezért ma reggel teszteltem, és pozitívat mutatott. Terveztük a babát (ha összejön, akkor összejön alapon), viszont most nagyon benne vagyunk a lakásfelújításban, nem volt időm mélyebben beleásni magam a témába, hogy felkészüljek rá.
Szeretnék elmenni orvoshoz, hogy ténylegesen megbizonyosodjak róla, de nem tudom, hogy célszerű-e már rögtön első alkalommal magánorvoshoz menni, vagy csak erre a vizsgálatra elég, ha a kórházba megyek.
De nem tudom, milyen a budapesti Szent Margit Kórház szülészeti osztálya. Voltam már kórházban nőgyógyásznál, nem kívánom senkinek.
Szóval rengeteg kérdésem van, és sajnos most nem tudom végigböngészni a gyakorit :S
Minden segítséget előre is köszönök.
Hú, köszönöm a sok infót :) Ez sem volt tiszta, hogy teszt után mikor érdemes menni orvoshoz.
Köszönöm, remélem minden rendben lesz majd. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!