Nemrég tudtam meg, hogy terhes vagyok, /a teszt pozitív lett/ mi az első lépés melyik fogadjak már is orvost vagy még tapogatózzak?
Fogadni később is ráérsz, akkor is ha állandó dokid van. Azonban egy két héten belül keress fel egyet! Néhány látogatás után úgyis elválik szimpatikus, bizalomgerjesztő-e a választott orvosod:) Egyelőre tisztázni kell hogy a babád a megfelelő helyen tapad és kellően jó ütemben fejlődik :) Ami természetesen így is lesz!
Gratulálok! Sok boldogságot! Engedj meg egy jó tanácsot: Olvasgasd az oldalt, de szelektálj! Sokat lehet belőle tanulni, de az is biztos hogy fölöslegesen fel is tudod magad izgatni! Tapasztalat:)
Szerintem viszont(és ezt sok kismama tapasztalata miatt mondom) érdemes magánrendelésre járni,viszont ha már fixre tudod,hogy nem lesz programozott császár,akkor érdemesebb szülésznőt fogadni.A doki,hogyha sima komplikáció mentes a szülés,úgysem fog beavatkozni,a szülésznő csinál midnent,doki meg így is úgy is lesz bent,tehát ha ő ügyeletes akkor sincs nagy baj,el fog látni,varrni nem fog mérgesen,hogy irgum burgum miért nem fogadtál meg:D
Egyébként gratulálok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!