9hetes terhes vagyok, és ma pár percig lépés közben eléggé érzékeny volt jobboldalt lent a hasam?
Figyelt kérdés
mitől lehet ez? normális ez?2011. jún. 24. 18:04
1/7 A kérdező kommentje:
válaszolna valaki??????:(
2011. jún. 24. 18:49
2/7 anonim válasza:
Egyáltalán nem jelent semmi kórosat. Még egy sima menzes esetén is érzékenyebb az alhas, és most annyira sok minden történik a pocakodban, nem csoda, ha néha itt-ott érzékenyebb, benyilall, vagy nyomásra is érzékenyebb lehet. Ha esetleg görcsölnél, vagy vérzés jelentkezne, azonnal doki. Ne félj, nem lesz baj, nyugodj meg, mert az is nagyon fontos :)
3/7 anonim válasza:
Nekem is ez volt de semmi problémát nem jelent!Gondolj bele mi megy végbe benned!próbálj meg kisebbeket lépni ha zavar lehet az segítene :D
ne aggódj nem lesz baj!
4/7 anonim válasza:
nekem is ez volt majdnem 2 honapig...
5/7 anonim válasza:
Szia én is 9 hetes terhes vagyok, nekem is szokott fájdogálni ilyenkor pihenj meg egy kicsit vagy ha teheted feküdj le. Nekem ez mindig jót tesz.
6/7 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. jún. 26. 13:27
7/7 anonim válasza:
Szia!
Szerintem semmi gond nincs, tágulnak a méhtartó szalagok.Egyszer az egyik másszor a másik oldalon.Pici szúrkálásoknak is érezheted, vagy van amikor csak tompán fáj.De megnyugtatás képen nyugodtan hivd fel az orvosod, biztos megtudja mondani.
Boldog babavárást kívánok!
egy 28 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!