Hasszúrka jobboldalt ami elég gyakori (naponta többször) néha hüvelynyilalás lehet jósló? Nincs menses szerű görcsöm, nem is keményedek.
Figyelt kérdés
35 hetes vagyok.2011. jún. 25. 14:47
1/2 anonim válasza:
Úgy tudom, hogy a jósló fájás az a mensi szerű görcs, viszont nem sugárzik ki sehova. Ja és együtt jár a keményedéssel. A szülési fájás meg már kisugárzik mindenhova, szóval nem csak a hasad fáj, hanem a derekad, hátad, esetleg combod...
2/2 anonim válasza:
Jó neked :))) Én is 35 hetes vok, de nekem egész nap feszül, sokszor nagyon fáj, különböző helyeken szúr,és mindenhol sajog, meg nyilall deréktól lefelé, járni alig tudok, mert a frontok miatt az ízületeim pokolian fájnak. Napok óta én is azt hiszem, rohanni kell, de mégsem. És ez még eltarthat sokáig- kitartás!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!