Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mitől lehet? Fájdalmas lépés

Mitől lehet? Fájdalmas lépés

Figyelt kérdés
Minden lépésnél úgy érzem mintha késbe lépnék a szemérem körül fáj ha ülök olyan mintha feszítenék szét a comb hajlatnál is. Alig birok megfordulni az ágyban a hasam is sokat keményedik. 30 hetes vagyok ezek lehetnek kora szülés jelei?
2017. jún. 13. 08:02
 1/7 anonim ***** válasza:
Menj el a dokidhoz. A szemeremcsont fájdalom önmagában normális sztem 30hetesen. Atrendezodnek a viszonyok, készül fel a szervezetre a szülésre. A többit nem tudom, en a helyedben ranezetnek az orvosommal. En szombaton vtam igy, szerencsére magnazuim sok fekves es sok vizivas segített. Azért ma en elmegyek a dokimhoz.
2017. jún. 13. 08:26
 2/7 anonim ***** válasza:

nekem 29. hetesen volt ez... reggel felkeltem, és ahogy lábra álltam azt hittem csillagokat látok... mondjuk nekem az alhasam nyillalt végig... kb csak totyogni tudtam...mivel egész nap ilyen volt főleg, ha megpihentem és felálltam, ezért késő délután ügyeletre mentünk. Itt kiderült, hogy kutya bajom csak terhes vagyok XD

Pocaktámaszt javasolt a doki. Két nap múlva egyébként már semmi bajom nem volt. Ez a tünet azóta nem jött elő van helyette más :) 29. héttől minden hétkezdettel mindig valami új...

Annyit mondott a doki, akkor érdemes bemenni, ha minden pózban fáj, ülve, fekve, állva járva.

Jobbulást és kitartást :)

33hkm

2017. jún. 13. 09:09
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem valószínű, hogy koraszülést jelez.

A szeméremcsont kicsit kinyílik az ízületnél és a baba nyomást is gyakorol rá, ezért fáj.

A haskeményedésre magnézium kell. Milyet és mennyit szedsz?

2017. jún. 13. 09:12
 4/7 anonim ***** válasza:

Hiába szedtem magnéziumot, nem hatott a fájdalomra. Én is nehezen mozogtam a vége felé, nem tudtam csak lassított felvételben megfordulni éjjel az ágyban. Séta közben meg kellett állnom mert fájdalmaim voltak. De nem véreztem, nem volt semmi más rossz jel. Nem görcsöltem.

40. hétre szültem.

Szerintem nálad is csak baba feszülés, szalagok nyúlása, a súlynak a hordása lehet az ok. De ha találkozol a dokiddal, említsd meg neki, lehet jobban megnyugtat.

2017. jún. 13. 09:34
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Magnéziumból sokat szedek mert sokat keményedik fáj a hasam. Orvos álltal előirva napi 4-6 magnesolvot és ennek ellenére is keményedem. Most jöttem az orvostól nem csinálhatok semmit csak levegőt vehetek mert 3211re nyitva vagyunk azt mondta azért fáj. Majd pénteken kell mennem még hozzá hogy megnézze nem nyilt e tovább hamarabb ha baj lenne. Hogy hétvégén nyugi legyen vagy ha menni kell akkor kórház. Megprobáljuk hogy itthon mi lesz... Ugyhogy most lábpolcolás sok olvasás semmi házimunka csak lazulás és meggyőzni a lakót hogy legyen kedves még bentmaradni legalább 5 hetet:)
2017. jún. 13. 10:00
 6/7 anonim ***** válasza:
Húha :) Akkor nálad tényleg oka volt :) Inkább legyünk paramamik :D Jó pihit és vigyázz magatokra! Picurka meg bentmarad és kész :D
2017. jún. 13. 11:08
 7/7 anonim ***** válasza:
1# vagyok, uhh, pihizz, én 2100 vagyok, fekszem napi 18órában legalább.
2017. jún. 13. 11:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!