Mitől lehet? Fájdalmas lépés
nekem 29. hetesen volt ez... reggel felkeltem, és ahogy lábra álltam azt hittem csillagokat látok... mondjuk nekem az alhasam nyillalt végig... kb csak totyogni tudtam...mivel egész nap ilyen volt főleg, ha megpihentem és felálltam, ezért késő délután ügyeletre mentünk. Itt kiderült, hogy kutya bajom csak terhes vagyok XD
Pocaktámaszt javasolt a doki. Két nap múlva egyébként már semmi bajom nem volt. Ez a tünet azóta nem jött elő van helyette más :) 29. héttől minden hétkezdettel mindig valami új...
Annyit mondott a doki, akkor érdemes bemenni, ha minden pózban fáj, ülve, fekve, állva járva.
Jobbulást és kitartást :)
33hkm
Nem valószínű, hogy koraszülést jelez.
A szeméremcsont kicsit kinyílik az ízületnél és a baba nyomást is gyakorol rá, ezért fáj.
A haskeményedésre magnézium kell. Milyet és mennyit szedsz?
Hiába szedtem magnéziumot, nem hatott a fájdalomra. Én is nehezen mozogtam a vége felé, nem tudtam csak lassított felvételben megfordulni éjjel az ágyban. Séta közben meg kellett állnom mert fájdalmaim voltak. De nem véreztem, nem volt semmi más rossz jel. Nem görcsöltem.
40. hétre szültem.
Szerintem nálad is csak baba feszülés, szalagok nyúlása, a súlynak a hordása lehet az ok. De ha találkozol a dokiddal, említsd meg neki, lehet jobban megnyugtat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!