30 heti uhnal vizsgalatot is vegeznek? Ha igen milyet? Fajdalmas lesz?
Nekem mindig bent volt a férjem. Vizsgálatnál is, az elején kenetvételnél is. De megkérdezik, hogy bent marad-e. Úgyhogy ezt ti döntitek el.
Ha a vizsgálattól így félsz, mi lesz veled szülésnél? A vizsgálat max csak kellemetlen, a szülés meg brutálisan fáj. Úgyhogy inkább arra készülj lelkileg.
Én ne haragudj, de nem értem a parádat. Én még nem vagyok 30 hetes, de gondolom normál vizsgálat lesz ennyi idősen is.
Nekem mindig nézi a méhszájat, kézzel, és UH-z, sosem fájt még. Van akinek a méhszáját is UH-val nézik.
Én a magándokimhoz nem szoktam behívni a férjemet a rendelőbe, mert manuálisan is vizsgál ugye, de van akihez bemegy a féjre, az UH ott nem olyan jó minőségű.
A kötelező UH-kra a klinikára be szokott jönni, saját orvosom csinálja, ott csak UH van.
Szüléssel, hogy állsz? Ha egy normál vizsgálattól is annyira parázol, hogy hasmenésed van?
Hány éves vagy?
Ugyanolyan vizsgálat lesz, nem fog fájni, hisz az orvos nem akarja beindítani a szülést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!