Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mi a következő lépés?

Mi a következő lépés?

Figyelt kérdés
Férjemmel új városba költöztünk, itt még nincs nőgyógyászom. Kisbabát várunk és kb a 7-hétben lehetek. Szakrendelésre fogok menni a helyi kórházba. Első babám...Ilyenkor csak odamegyek, közlöm a dokival hogy pozitív tesztjeim voltak, vizsgáljon meg? Elnézést a buta kérdés miatt, de olyan járatlan vagyok a témában
2018. márc. 6. 14:59
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen.
2018. márc. 6. 15:00
 2/8 anonim ***** válasza:
72%
Igen
2018. márc. 6. 15:13
 3/8 anonim ***** válasza:
72%

Igen.

Aztán majd Ő kérdezi hogy akarja-e a babát,mikor volt az utolsó menszesz stb...

2018. márc. 6. 15:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Nálam is hasonló szitu volt. Én felhívtam egy szimpi magán dokit és elmondtam mi a helyzet. Beszúrt egy utolsó utáni helyre. Bebizonyította, hogy rugalmas, így nála is szültem végül. Egy próbát megér.
2018. márc. 6. 16:10
 5/8 anonim ***** válasza:
68%

Hát olyanhoz én tuti nem járnék, akiben egyáltalán felmerül, hogy akarom-e...

Egyébként igen, elmondod, hogy mikor menstruáltál utoljára és pozitív teszted van, aztán megnézi, mi a helyzet. Gratulálok! 😊

2018. márc. 6. 17:05
 6/8 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Tőlem is megkérdezte az orvos, hogy ha várandós vagyok, akarom-e? Mert ne értsem félre, de ez náluk előírás, hogy meg KELL kérdezni.

Nekem is furi volt, de valahol érthető. Nem mindenki akarja megtartani.

2018. márc. 6. 17:56
 7/8 anonim ***** válasza:

Az első találkozás alkalmával a dokinak mondania kell, vagy adnia kell egy papírt, hogy milyen vizsgálatokra kell majd menned. Hetekre bontva.

Ha nem mondja, kérdezd meg tőle, hogy tudjad előre.

A legtöbb dolog úgy is időpont kérős, beutalós lesz (legalábbis velem így volt), úgyhogy mindenképp a doki lesz a támaszod, hogy segítsen, éppen mire kell készülnöd.

FONTOS, hogy állj a sarkadra, mert az "SZTK"-s orvosok sokszor hadarnak, kapkodnak.

2018. márc. 6. 20:59
 8/8 anonim ***** válasza:
Én maganba járok de meg így is mindig megkérdezi mindenkitől h de örülünk ugye? Ha valakiben kétely van segít eloszlatni. Nekem 1 éves vilt a fiam mikor terhes lettem most decemberben. Januárban nagyon bizonytalan lettem h jó e így, meg rudom e csinalni. Annyira jó volt h elbeszélgetett velem az előnyöket meg inkább ki hangsúlyozta. Orvosi előnyöket hozott fel stb. Sztkban ez nem lehetséges de maganban és jó dokinal mosolyogva jossz ki akkor is ha Bem vagy teljesen Viztos.
2018. márc. 7. 07:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!