Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Hematomával edzés?

Hematomával edzés?

Figyelt kérdés
Van egy pici subchorionic hematomám, a doki azt mondta ne ijedjek meg ha esetleg enyhe pecsételést tapasztalok, mert lehet így fog ürülni, vagy spontán felszívódik. Már 3.héttel ezelőtt is látszódott, szerencsére nem lett nagyobb. Ülőmunkát végzek és nagyon fájnak a lábaim így nap végére, lightosan csinálhatok fenék illetve láb gyakorlatot, vagy ártanék vele? Súlyok nélkül természetesen és szőnyegen.

2023. jún. 8. 18:30
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
88%

Apikaaaam 🤣🤣🤣

Nem kaptal dicseretet,hogy edzeni akarsz,helyette megprobaltunk lebeszelni,nehogy baja legyen a babadnak.

A 29-es a sajat tragédiáját is leirta neked ennek ellenere te akkor is edzeni fogsz.minek irtad ki akkor a kerdesedet ha te ugyis tudod mit fogsz csinalni?

Mondjuk nekem teljesen mindegy,nem az en gyerekem ugyebar...

2023. jún. 9. 08:11
 32/38 A kérdező kommentje:
Nem az edzést írtam, jó lenne ha ertelmeznéd a kommemt folyamot amire ír. Arra reagáltam, hogy nem fogom emiatg abbahagyni a munkámat.
2023. jún. 9. 08:21
 33/38 A kérdező kommentje:
Lévén hogy az orvosom egy szóval nem említette, hogy csak és kizárólag feküdnöm kéne és azonnal hagyjam ott a munkahelyemet,mert az ülés is ártalmas lenne. Valószínűleg ha olyan katasztrófális méretű lenne a hematómám, akkor ezt mondta volna, de kb. 20% alatt van a mérete. Egy igen vékony csík a felső bal oldalsó részen.
2023. jún. 9. 08:24
 34/38 anonim ***** válasza:
Mihez képest 20%? Mi a 100%?
2023. jún. 9. 08:31
 35/38 A kérdező kommentje:
Petezsák méretéhez viszonyítva ekkora.
2023. jún. 9. 08:34
 36/38 anonim ***** válasza:
0%

Kedves Kérdező!

Mi újság azóta veletek? Én is hasonló helyzetben vagyok mint te és engem is támadnak, így kíváncsi vagyok a fejleményekre!

2023. szept. 3. 13:12
 37/38 anonim ***** válasza:
63%

36!

És az megnyugtat, ha ő leírja, neki semmi baja nem lett, te meg simán elvetélsz?

2023. szept. 3. 13:31
 38/38 A kérdező kommentje:
Jól vagyunk mindketten, most az 5. hónapban vagyok, a hematómám eltűnt, járok edzésre is, nem lettem veszélyeztetett. Azt mondta az orvosom, hogy a jelenlegi állapotommal, baba helyzetével, nyugodtan csináljak mindent addig amíg kényelmes. Mivel nincs keményedésem sem, normális helyen tapad a lepény, így pár hónapja egy teljesen problémamentes fázisba lépett át a várandóságom.
2023. szept. 4. 12:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!