Hematomával edzés?
Figyelt kérdés
Van egy pici subchorionic hematomám, a doki azt mondta ne ijedjek meg ha esetleg enyhe pecsételést tapasztalok, mert lehet így fog ürülni, vagy spontán felszívódik. Már 3.héttel ezelőtt is látszódott, szerencsére nem lett nagyobb. Ülőmunkát végzek és nagyon fájnak a lábaim így nap végére, lightosan csinálhatok fenék illetve láb gyakorlatot, vagy ártanék vele? Súlyok nélkül természetesen és szőnyegen.2023. jún. 8. 18:30
11/38 anonim válasza:
A kérdés hol helyezkedik a hematoma és hàny hetes terhes vagy?
Baba mellett, felett vagy alatt? Nagyobb a hematoma mint a baba vagy sem?
A legideálisabb ha alatta, mert akkor nem tud bajt okozni, ahogy feljebb írják mellette vagy felette, akkor amennyiben nagyobb is a babánál magával sodorhatja ürüléskor
12/38 anonim válasza:
Nincs szerencsétlen helyen? Körülöleli az embriót. A szubchorionális hematómánál fontos a csökkent aktivitás, sőt ágynyugalom.
13/38 A kérdező kommentje:
Felette és mögötte van kicsivel, most vagyok 9 hetes terhes, a hematóma pedig kevesebb mint harmad akkora mint az embrió.
2023. jún. 8. 19:56
14/38 A kérdező kommentje:
Abszolút nem javasolt a dokim ágynyugalmat, csak annyit mondott ne fussak és utazásnál kérjek manuális átvizsgálást a kapun áthaladás helyett. :/ Most ezen így kicsit beparáztam, mert kedden utazom.
2023. jún. 8. 19:58
15/38 anonim válasza:
A repüléstől semmi baj nem lesz, az nem megterhelő.
De ha emelgeted a lábad, folyamatos hasprés is van, emelkedett vérnyomás a medencében, ami nem ideális a hematomanak.
16/38 anonim válasza:
Már bocs, de a reptéri átvizsgálással kapcsolatban full kretén a dokid, nem attól fog a hematóma elkezdeni kiürülni, hogy átsétálsz az ellenőrzőkapun!
17/38 A kérdező kommentje:
Az ellenőrzőkaput nem a hematóma miatt nem javasolta, hanem mert nem tudja, hogy melyik városban milyen kaput használnak. (Kis reptérre érkezünk majd). A Ferihegyivel nincs semmi baj, de azt mondta visszafele inkább ne menjek át rajta.
2023. jún. 8. 20:49
19/38 anonim válasza:
Ne haragudj de az hogy lábemeléseket és fenékgyakorlatot végzel, hogyan segít a fájó lábadon? Szerintem inkább polcold fel alváskor vagy amikor pihensz, ne lógasd, mert az ülőmunka alatt végig úgy van. Nekem a felpolcolás sokat segít.
20/38 anonim válasza:
Megszuletett a kerdesed,hatha valakinek volt-e hematomaja.
Egy csomoan irtak neked,hogy inkább ne csinalj labemeleses gyakorlatokat...erre te dadogsz,hogy de...de...de...a doki nem mondta,meg semmi igy ugy.
Tudod mit?tornazz nyugodtan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!