Végig idegeskedem a terhességem! Volt így más is??
Bocsánat, de nem tudom már szépen megfogalmazni! Először azon paráztam, hogy ne menjen el. 12 hét után hogy a genetikai teszten minden rendben legyen. Majd azon, hogy húgyúti fertőzésem lett. Utána h mikor mozdul meg, majd miután meg mozdult, akkor meg azon hogy miért nem érzem minden nap. Most a jövőheti következő 20 hetes genetikai ultrahangtól, hogy vajon minden rendben lesz e?! Egyszerűen ki vagyok idegileg. Annyira elegem van, hogy már bocsánat, de mindig van valami szar amin agyalok!
Kismamák vagy olyan anyukák akik át estek ilyenen, pláne ha terhesség előtt nem is voltatok pánikolósak, ti hogy vészeltétek át, kinek milyen tapasztalata van?Mikor lesz “könnyebb”? (persze tudom h mostmár mindig idegeskedni fogok a gyerek miatt)
Bocsánat ez hosszúra sikeredett.
De nincs kivel ezt megbeszélnem mert körülöttem mindenki boldog kismama. Vagy az anyukák pedig azt mondjàk h nyugi, nem lesz baj. Aztán meg mondok valamit hogy mitől félek. És csak bólogatnak hogy “hát igen.” Vagy a legrosszabb a néma csend és egyszer csak be vágják “beszéljünk másról” szöveg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!