Árthatok ezzel a babának? (Bővebben lennt)
Nem ijesztgetni akarlak, de sajnos tüdőszűrést már terhesség tervezésekor sem csinálnak szívesen, terhesség gyanúja/terhesség esetén pedig egyáltalán nem csinálják meg.
Nekem benne volt a pakliban a baba, betelefonáltam, ráadásul digitális tüdőszűrőbe, és azt mondták, senki nem fogja megcsinálni ebben a helyzetben.
Antibiotikum. Ha leírod a nevét, lehet, hogy tudom, de van, amit kifejezetten lehet - ált. penicilinek, pl. Zinnat -, és van, amit kifejezetten nem lehet.
Nagyon nehéz dolog, mielőbb konzultálj erről dokival, akár többel is...
Minden jót.
18 h km
Szia te drága,nehogy elhidd ami hülyeségeket összehordanak itt neked.NE VONZD BE A NEGATÍVUMOT!!!!
Nos képzeld saját tapasztalatból írok neked és nem csak a hülye agyam szüleményéből,jaaaaj de nagyon felhúztak a hülye kommentek!!!
Szóval október óta nem védekeztünk de nem görcsöltünk rá a baba projektre,gondoltuk majd jönn ha akar,na teltek múltak a hónapok közben elkellett mennem tüdőszűrőre hisz az eladói állásomhoz kellett a eü. könyvhöz,és rá pár hétre kiderült hogy akkor már babát vártam,olyan 3-4 hetes terhes lehettem mikor megtörtént a szűrés a terhességem az ötödik héten derült ki,ennyi és akkor mi van???elküldött a doki genetikai vizsgálatra és még ott is azt mondta a genetikán a főorvosnő hogy a szűréstől nem lehet bajuk.Nos Hál'Istennek minden okés!!!!
És képzeld még mik ki nem derültek nos a 12 heti ultrahangon már megmutatták magukat hogy odabent ám nem egyedül van valaki hanem egy tesó is társult hozzá:-DDDD
Fel a fejjel soha ne adj azok szavára akik csak gondolom,meg talán meg lehetséges hülységeikkel borzasztanak el téged.Annak a bébinek semmi baja,mert nem lehet baja.Érted??
Minden jót és POZITÍV GONDOLKODÁS!!!!!Jó éjt és szép álmokat:-)
Szia!Igaz nekem nem tüdőt hanem egy fej ct-t csináltak a de semmi baja nem lett a babának.Több orvost is kérdeztem és mindenki azt mondta akkor van gond ha közvetlen a hasat éri a sugárzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!