Már 2 napja erős migrénem van, tabit vettem be, árthatok a babának?
Micsoda kérdés ez?!
No,nem szemét akarok lenni,de szerintem ez egyértelmű: ha a betegtájékoztatóra rá van írva,hogy kismamik is szedhetik,az valószínű azért van,mert kismamik is szedhetik,Te pedig még így is csak egy felet vettél be. Tehát,ha kismamik is szedhetik,és nem árt,akkor a Te fél tabid sem fog ártani a babának!
:DD
Dehogy ártottál!!! Én a második harmadban iszonyat migrénes voltam (terhesség előtt is sokszor), és nekem semmilyen praktika nem vált be (pihenés, alvás, borogatás...) csak a gyógyszer. Sajna olyan migrénem volt hogy hányással, hányingerrel is járt ha nem vettem be semmit. A dokim azt mondta algopyrint nyugodtan szedhetek.
Így ha mikor fájt bevettem egyet. Volt hogy egy héten 2szer is, de nem mulasztotta el csak kevésbé fájt. Szerencsére a 3. harmadban semmi bajom nem volt a fejemmel. Gyönyörű, egészséges 7 hónapos kislányom van.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!