Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek az állandó fertőzés...

Mit tegyek az állandó fertőzéssel? Árthatok a babának vele?

Figyelt kérdés
Mióta terhes vagyok, elkaptam valami gombás fertőzést, az orvos adott rá kúpot, és kenem Canesten krémmel is. Amíg a kúpot használom, meg utána 2-3 napig teljesen jó minden, de utána visszatér a fertőzés, pedig semmi olyat nem csinálok, amitől visszafertőződhetnék. Genny, baci, soha nincs a vizeletemben, mit tegyek, hogy ne térjen vissza a fertőzés? Tapasztalatok?
2011. febr. 16. 10:36
 1/4 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, semmi baja nem lesz a babának, amíg az orvos kézben tart. Sok terhes kismamánál van ilyen. Csak azt nem értem, ha mindig visszatér, akkor miért nem ad antibiotikumot rá? Nekem is folyton visszatért, kaptam rá antibiotikumot és utána nem jött elő többször.
2011. febr. 16. 10:42
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem jobban ki kéne vizsgálni, ez nem normális . Kideríteni mi az oka, és kezelni normálisan. Ha kell, menj el másik dokihoz.
2011. febr. 16. 11:01
 3/4 anonim ***** válasza:

Vizsgáljanak ki rendesen, és kezeljék ki. Ha a szülésnél is fertőzés lesz a hüvelyedben, komoly gondot okoz majd a babánál. A másik, sok olyan dologtól lehet, amire nem is gondol az ember, pl. a párodtól is, törölközőtől... Lehet, hogy segít a felírt kúp, csak visszafertőzöd magad.

Én elkezdtem használni intim higiéniás kendőt, és azóta nincs.

Jobbulást!

2011. febr. 16. 11:37
 4/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a 25. héttől volt gombás fertőzésem,antibiotikumot is kaptam, kúpot, kenőcsöt, semmi nem használt.

Azt mondta a dokim, ha megszülök el fog múlni, úgy is lett azóta semmi bajom.

5 hós baba mamija.

2011. febr. 16. 18:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!