Ezzel árthatok a babámnak, ha megfogant?
Szerintem se aggódj emiatt, az orvosod biztosan tudja, mit csinál!
Egyébként a Norcolut tényleg nagyon szuper! Nekem is borzasztóan rendszertelen volt a ciklusom, és én is elkezdtem szedni, amikor babát terveztünk, és az első ciklusban össze is jött, pedig minden orvos azt mondta, hogy nem sok esélyem van rá, mert valószínűleg nincs peteérésem ilyen cikluszavar mellett.
Csak a 3. nőgyógyász volt hajlandó tenni valamit azért, hogy hamarabb összejöjjön a baba, a többi csak azt hajtogatta, hogy majd ha 1,5 év múlva sem sikerült, akkor jöjjek vissza.
Hát szerintem tuti, hogy a Norcolutnak köszönhetem, hogy volt peteérésem, és hogy össze is jött a baba.
Most 14 hónapos a pici fiam. :O)
Utolsó vagyok.
Sajnos arra már nem emlékszem, már rég volt. Abban viszont biztos vagyok, hogy a Norcolutnak köszönhetem, hogy volt peteérésem. Már egyébként másoktól is hallottam, hogy a gyerekprojekt miatt ezt írták fel, és bevált, úgyhogy remélem, Neked is sikerülni fog!
Ja, és még egy jótanács:
ne használj ovulációs tesztet, ne hőmérőzz, stb. Legyetek együtt a pároddal 2 naponta, és akkor tuti, hogy összejön, ha van peteérésed, és ne görcsölj!
Sok sikert!
Nagyon sajnálom, én is örültem volna, ha örömhírt olvashatok!
Remélem, a következő mensid már nem jön meg, fel a fejjel! :O)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!