Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezzel árthatok a babámnak, ha...

Ezzel árthatok a babámnak, ha megfogant?

Figyelt kérdés
Rendszertelen a mensim,ezért a doki írt fel Norcolutot,amit a ciklusom 16. napjától a 25. napjáig kell szednem,hátha az majd beállítja a ciklusom.Végre hónapok óta most először volt peteérésem a ciklus 19.napján,és ha sikerült teherbe esnem ,akkor nem fog ártani a gyógyszer a beágyazódáskor?Mert a gyógyszert szerdáig szedem és akkor még csak a 6. dpo-n leszek. Remélem érthetően írtam le?
2011. ápr. 4. 15:34
 1/9 anonim ***** válasza:
Gondolom az orvosod is tudja, hogy babát szeretnél, ezért nem hiszem, hogy olyan gyógyszert ír fel, ami árthat.
2011. ápr. 4. 15:57
 2/9 anonim ***** válasza:

Szerintem se aggódj emiatt, az orvosod biztosan tudja, mit csinál!

Egyébként a Norcolut tényleg nagyon szuper! Nekem is borzasztóan rendszertelen volt a ciklusom, és én is elkezdtem szedni, amikor babát terveztünk, és az első ciklusban össze is jött, pedig minden orvos azt mondta, hogy nem sok esélyem van rá, mert valószínűleg nincs peteérésem ilyen cikluszavar mellett.

Csak a 3. nőgyógyász volt hajlandó tenni valamit azért, hogy hamarabb összejöjjön a baba, a többi csak azt hajtogatta, hogy majd ha 1,5 év múlva sem sikerült, akkor jöjjek vissza.

Hát szerintem tuti, hogy a Norcolutnak köszönhetem, hogy volt peteérésem, és hogy össze is jött a baba.

Most 14 hónapos a pici fiam. :O)

2011. ápr. 4. 16:32
 3/9 A kérdező kommentje:
Gratulálok a babádhoz! Olyan jó volt olvasni , amit írtál,mert egy kis reményt adtál nekem.
2011. ápr. 4. 17:31
 4/9 A kérdező kommentje:
Neked hogy kellett szedned? Napi hány szemet? Hányadik naptól?
2011. ápr. 4. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok.

Sajnos arra már nem emlékszem, már rég volt. Abban viszont biztos vagyok, hogy a Norcolutnak köszönhetem, hogy volt peteérésem. Már egyébként másoktól is hallottam, hogy a gyerekprojekt miatt ezt írták fel, és bevált, úgyhogy remélem, Neked is sikerülni fog!

Ja, és még egy jótanács:

ne használj ovulációs tesztet, ne hőmérőzz, stb. Legyetek együtt a pároddal 2 naponta, és akkor tuti, hogy összejön, ha van peteérésed, és ne görcsölj!

Sok sikert!

2011. ápr. 6. 15:55
 6/9 A kérdező kommentje:
Aranyos vagy,köszönöm szépen a segítséged! Nem hőmérőzök és nem használok ovu tesztet sem,mert tavaly már elegem lett belőle.Mindenképpen megírom,hogy mi lett az eredmény.Jövő héten kiderül.
2011. ápr. 6. 16:14
 7/9 anonim ***** válasza:
Várom az eredményt! Drukkolok! :O)
2011. ápr. 7. 14:41
 8/9 A kérdező kommentje:
Tegnap este, a 9.dpo-n elkezdtem barnázni és még ma reggel is van,úgyhogy meg fog jönni(( Pedig annyira bíztam benne,hogy most sikerülni fog.Teljesen magam alá kerültem.
2011. ápr. 10. 08:51
 9/9 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, én is örültem volna, ha örömhírt olvashatok!

Remélem, a következő mensid már nem jön meg, fel a fejjel! :O)

2011. ápr. 12. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!