1 hete lett pozitiv a tesztem akkor még nagyon halványan tapasztalat???
Sziasztok! 1 hete lett pozitiv a tesztem akkor még nagyon halványan, aztán erősödött.
Sajnos 2napja folyanatosan hőemelkedés torokfájás van nemtudtam levinni így bementem nőgyógyra írjanak fel valamit amit szedhetek mert clostis+ovitrelles a babám nagyon nehezen jött össze… csináltak vérvételt mert az uh-n még nem láttak semmit a papíromra ezt írták: j. Ov. 39x22mm, uterus 38x60mm, endometrium 16mm, bal oldali ov. állományában 18x 20 mmes cystának imponáló képlet.
Illetve a hcg: 510.3
Papíromra ráirták hogy korai grav.
szerintetek?
Ápr 9 ovitrell.azóta 30 nap telt el!
"embrió fejlődése meglehetősen gyorsan zajlik, a megtermékenyülés utáni 22. napon már dobogni kezd a szív."
41.
9én az ovitrellet szúrtuk
10.én este voltunk együtt…
Sziasztok ma voltam orvosnál…
21mm a petezsák benne élő embrio,
Crl: 7mm
Ys: 5mm
És volt csodálatos kis szivhangja… úgy sirtam..❤️❤️❤️❤️❤️
6hetesnek mondtak
1 héttel kisebb de azt mondták majd behozzuk és nincs gondd
Gratulálok! Remélem, minden rendben lesz. Akkor ezek szerint nem volt biztos az ovu? Mert az alapján sok az egy hét.
Sajnos nekem mindkétszer volt szívhang is, de kisebbek voltak, aztán nem is fejlődtek tovább. De ez én vagyok.
Kívánom, hogy nálatok minden a legnagyobb rendben alakuljon.😊
Köszönjük….
Az a helyzet hogy rengeteget aggódtam ez miatt a platform miatt a válaszok és tapasztalatok alapján..
viszont ha nem haragszotok nem írok többet mert szeretnék ránk koncentrálni és maximálisan bízom a kincsünkben….
Mindenkinek sok sikert és jó egészséget kívánok❤️❤️❤️
Há én akkor csak boldog babavárást és jó egészséget kívánok!
45., 48.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!