Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 1 hete lett pozitiv a tesztem...

1 hete lett pozitiv a tesztem akkor még nagyon halványan tapasztalat???

Figyelt kérdés

Sziasztok! 1 hete lett pozitiv a tesztem akkor még nagyon halványan, aztán erősödött.

Sajnos 2napja folyanatosan hőemelkedés torokfájás van nemtudtam levinni így bementem nőgyógyra írjanak fel valamit amit szedhetek mert clostis+ovitrelles a babám nagyon nehezen jött össze… csináltak vérvételt mert az uh-n még nem láttak semmit a papíromra ezt írták: j. Ov. 39x22mm, uterus 38x60mm, endometrium 16mm, bal oldali ov. állományában 18x 20 mmes cystának imponáló képlet.

Illetve a hcg: 510.3

Papíromra ráirták hogy korai grav.

szerintetek?

2023. ápr. 29. 11:33
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
100%

Ápr 9 ovitrell.azóta 30 nap telt el!

"embrió fejlődése meglehetősen gyorsan zajlik, a megtermékenyülés utáni 22. napon már dobogni kezd a szív."

2023. máj. 9. 12:12
 42/55 A kérdező kommentje:

41.

9én az ovitrellet szúrtuk

10.én este voltunk együtt…

2023. máj. 9. 12:55
 43/55 A kérdező kommentje:
Énis azt gondolom 40es hogy hüvelyivel többre mentünk volna! De mondta is a doktor úr hogy ha vissza megyek jövőhéten akkor már azzal nézi. Az egyik legjobb orvos, családtagoknak, ismerősöknek állapított meg lehetetlen terhességeket… nővérem elvileg meddő, de van egy 1,5 kislánya és 12.ére van kiirva a kisfiával…. Szintén ennél az orvosnál járt! :)
2023. máj. 9. 12:58
 44/55 A kérdező kommentje:
Tudom kivulrol artalmatlan alomkergstesnek tunik es probaljatok a realitast irni de annyi csodat hallottam annyira rossz tortenetet tenyleg nem bizakodhatok egy kicsit is addig meg azt nem mondja az orvos hogy nincs okom mar tovabb ra? Hidjetek el az utolso percig is elhet remeny hisz senkisem egyforma…. Nemhiszem hogy bármi gondd lenne, érzem rendben leszünk❤️🙏🏾
2023. máj. 9. 12:59
 45/55 anonim ***** válasza:
82%
Persze, rengeteg csodát és pozitív történetet lehet hallani, mert a rosszról sajnos nem szívesen beszélnek az emberek. Én egészen addig nem is gondoltam, hogy a vetélés ennyire gyakori, amíg velem meg nem történt és akkor mondta el egy csomó ismerősöm, hogy együttérez, mert vele is megtörtént. Bízni lehet, persze, de kell készülni a fájdalomra is, mert az is benne van a pakliban. Kívánom, hogy nektek sikerüljön, de ha fix az ovu, akkor azért nincs benne több napos csúszás... akkor azért kevés esely van a csodára.
2023. máj. 9. 13:11
 46/55 A kérdező kommentje:

Sziasztok ma voltam orvosnál…

21mm a petezsák benne élő embrio,

Crl: 7mm

Ys: 5mm

És volt csodálatos kis szivhangja… úgy sirtam..❤️❤️❤️❤️❤️

6hetesnek mondtak

1 héttel kisebb de azt mondták majd behozzuk és nincs gondd

2023. máj. 16. 10:49
 47/55 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :)) De jó.
2023. máj. 16. 10:58
 48/55 anonim ***** válasza:
75%

Gratulálok! Remélem, minden rendben lesz. Akkor ezek szerint nem volt biztos az ovu? Mert az alapján sok az egy hét.

Sajnos nekem mindkétszer volt szívhang is, de kisebbek voltak, aztán nem is fejlődtek tovább. De ez én vagyok.

Kívánom, hogy nálatok minden a legnagyobb rendben alakuljon.😊

2023. máj. 16. 12:01
 49/55 A kérdező kommentje:

Köszönjük….

Az a helyzet hogy rengeteget aggódtam ez miatt a platform miatt a válaszok és tapasztalatok alapján..

viszont ha nem haragszotok nem írok többet mert szeretnék ránk koncentrálni és maximálisan bízom a kincsünkben….

Mindenkinek sok sikert és jó egészséget kívánok❤️❤️❤️

2023. máj. 16. 12:51
 50/55 anonim ***** válasza:
100%

Há én akkor csak boldog babavárást és jó egészséget kívánok!

45., 48.

2023. máj. 16. 14:09
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!