1 hete lett pozitiv a tesztem akkor még nagyon halványan tapasztalat???
Sziasztok! 1 hete lett pozitiv a tesztem akkor még nagyon halványan, aztán erősödött.
Sajnos 2napja folyanatosan hőemelkedés torokfájás van nemtudtam levinni így bementem nőgyógyra írjanak fel valamit amit szedhetek mert clostis+ovitrelles a babám nagyon nehezen jött össze… csináltak vérvételt mert az uh-n még nem láttak semmit a papíromra ezt írták: j. Ov. 39x22mm, uterus 38x60mm, endometrium 16mm, bal oldali ov. állományában 18x 20 mmes cystának imponáló képlet.
Illetve a hcg: 510.3
Papíromra ráirták hogy korai grav.
szerintetek?
Az lett volna a kérdés hogy rendben vannak e ezek az eredmények… de olyan jó hogy ezen a platformon mindenki ilyen bunkó…
Neharagudjatok hogy mertem kérdezni illetve reménykedni.. nem magamat gyozkodtem hanem probaltam olyan valaszt talalni amiben talan tiis egyetertetek hogy megegyezik a referencia ertek. De semmibaj. Nyilvan magamat gyozkodom koszi az ertekes hozzaszolast!😉
Olyan jó hogy ezen a platformon minden kérdező megsértődik ha nem a számára megfelelő választ kap!
Igen ez jó eredmény de semmit nem jelent!simán elvetélhetsz....
Köszönöm!!!❤️ akkor nem csak én gondolom azt,hogy sok kedvesség szorult az előtted levő kommentjébe!🙂
Szerintem mindenki tudja aki teherbe esik hogy elveszitheti foleg aki akarja nyilvan ezert kerdezek enis mert nem akarom hogy problema legyen!
Kedves utolsó válaszoló köszönöm neked hálás vagyok és énis bizakodom, kedden megyek orvoshoz még kontrollra ha addigra minimum a duplája lesz akkor minden esélyem meg van hogy kicsit is örüljek! Szép napot jóegészséget❤️❤️❤️
Számításaim alapján, ha pénteken voltál orvosnál, akkor 4+3 voltál. Olyankor (és 1000hcg alatt) petezsákot még nem, max. felritkulást szoktak látni. Azt lehet, hogy látott, csak nem írta rá.
Én 4+6 reggelén, tehát inkább 4+5-nél voltam ügyeleten. Azt mondták, valószínűleg még nem nagyon fognak látni semmit. Végül csak felritkulást és egy "petezsák lesz ez, csak még nagyon kicsi"-t látott, a papírra csak 7mm felritkulást írt. Én voltam az, akinek sajnos nem maradt meg a baba, de nem azért írom, hogy ijesztgesselek, hanem mert tapasztalatot kértél.
A kiegészítésed alapján simán bizakodhatsz, csak próbáld meg nem nagyon beleélni magad, mert ez még 50-50. Kedden többet fogsz tudni, de a duplázódás addigra azért kevés.
#12 válaszoló tényleg elég rosszindulatú. Mindenki tudja, hogy korai terhességnél még bármi történhet, de ha van egy jó eredmény, akkor nem is kell rögtön elengedni, mert a bármiben a jó is ugyanúgy benne van! Drukkolok neked!🤞
Igen a kiakadásom főként a 12 válaszadónak szólt…
Köszönöm a tapasztalatodat mindent is meghallgatok jót és rosszat is!
Sajnálom a kisbabádat remélem minél előbb sikerülni fog…
Igen probálok a legkisebb dologba is reménykedni ha lehet.
De úgy állok hozzá hogyha ez a baba minket választott akkor velünk marad! ❤️ és bízok is benne hogy így lesz!
Igen, ez a jó hozzáállás 😁 Én is bíztam, és mindent megtettem azért, hogy velem maradjon, ahogy az orvos is. Nyilván oka van, hogy mégse így történt, el kell fogadnom, ha nehéz is.
De bízni kell, amíg van remény és neked most nagyon is van. Többet nem tehetsz, nem irányíthatunk mindent sajnos.
Köszönöm, én is remélem, hogy lesz babám, nem adtam fel.
Nem felejtettelek el titeket neharagudjatok!
Konkrétan se nem vizsgaltak meg se nem csinaltak vervetelt es majdnem csak hogy en voltam a hibas az orvos szamara hogy en visszamertem menni holott rajta volt a papiromon.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!