1 hete lett pozitiv a tesztem akkor még nagyon halványan tapasztalat???
Sziasztok! 1 hete lett pozitiv a tesztem akkor még nagyon halványan, aztán erősödött.
Sajnos 2napja folyanatosan hőemelkedés torokfájás van nemtudtam levinni így bementem nőgyógyra írjanak fel valamit amit szedhetek mert clostis+ovitrelles a babám nagyon nehezen jött össze… csináltak vérvételt mert az uh-n még nem láttak semmit a papíromra ezt írták: j. Ov. 39x22mm, uterus 38x60mm, endometrium 16mm, bal oldali ov. állományában 18x 20 mmes cystának imponáló képlet.
Illetve a hcg: 510.3
Papíromra ráirták hogy korai grav.
szerintetek?
6+1 fox ovimuval már 2mm embrióm volt pulzálással .
Már neked is itt kéne tartanod!
29 napja voltatok együtt? Az négy hét. Plusz 2 hét, így ha jól számolok, 6 hetesnek kellene lenned?
Ha ez így van, akkor sztem még lehet jó. Én a ciklus 40 napján voltam először uh-n, 5 mm volt a petezsák. 5 napra rá már 10 mm szikholyaggal, majd arra egy hétre 2,9 mm embrió. Arra egy hétre 13 mm embrio szivhanggal, két hét múlva pedig 2,5 cm embrió jó szivhanggal. Ez volt tegnap. Én is bizakodom, a védőnő azt mondta, amíg tartja a fejlődést, addig nincs gond. Ami egyébként 1 mm/nap. Szorítok, tényleg.
4.
Először is gratulálok!! Remélem minden rendben lesz nálatok!!!🙏🏾Igen énis 6 hetet számoltam, de az orvos nem hiába tudta hogy március 27.én volt az utolsó mensi első napja.
Abban bízom hogy mire megyek kedden nem lesz gondd. Az orvos nem utalt arra hogy probléma lenne…
Na,most megnéztem, 6+1 nél volt 10 mm petezsák szikhólyaggal.
Remélem, nektek is meglesz a napi 1mm.
4.
Bocsi, benéztem. Nem itt vagyok a 4es válaszoló.
33.,34., 36.
Elnézést a 4estől is!😃
Nagyon köszönöm!!!!
Énis bízom benne!!!!!🥰🥰🥰🥰🥰
Ne a menstruációt nézzétek .
Ovitrellt 9.én szúrta. 1-2 napon belül ott megrepedt a tüsző és megtörtént a fogantatás. Igy számolva a napok elég karcsú amit az orvos lát!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!