Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, hogy egy parnak...

Van olyan, hogy egy parnak nem lehet egy adott nemu gyereke? 4 gyerekesek vagy tobb, Nektek hany gyereketek van? Milyen nemuek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kivancsi lennek ,hogy szerintetek van olyan, hogy pl. Nem lehet valakinek lanya? 4 fiam van es most az 5. Fiammal vagyok varandos. Kislanyt szerettunk volna , de ismet fiu lesz :))) szerintem eselytelen hogy lanyunk legyen . Nektek hogy van a nemek aranya a csaladban?
2023. ápr. 14. 12:24
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

11-es vagyok.

A héten voltam 2. genetikai ultrahangon. Ismét fiú... Szóval ő az 5.fiú. Előtte 2 nem maradt meg, de azt nem tudjuk, hogy lányok voltak-e.

2023. máj. 27. 23:18
 22/24 A kérdező kommentje:

Szia!

Akkor egy cipoben jarunk :)))

2023. jún. 19. 22:53
 23/24 anonim ***** válasza:

Van ilyen ezek szerint. A férjem kappásból csak fiúnéven gondolkodott első perctől kezdve. 🙂

Gyerekkoromban egyik szomszédban egy 10 gyermekes család élt. 8 fiú volt... :)

2023. jún. 20. 11:41
 24/24 anonim ***** válasza:
"KAPÁSBÓL" ..... egy p-vel. Elírtam véletlenül.
2023. jún. 20. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!