Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, hogy egy parnak...

Van olyan, hogy egy parnak nem lehet egy adott nemu gyereke? 4 gyerekesek vagy tobb, Nektek hany gyereketek van? Milyen nemuek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kivancsi lennek ,hogy szerintetek van olyan, hogy pl. Nem lehet valakinek lanya? 4 fiam van es most az 5. Fiammal vagyok varandos. Kislanyt szerettunk volna , de ismet fiu lesz :))) szerintem eselytelen hogy lanyunk legyen . Nektek hogy van a nemek aranya a csaladban?
2023. ápr. 14. 12:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
100%

A "nem lehet" és "nem olyan született", az nem ugyanaz.

Ismerek olyan családot, ahol 4 fiú után lett egy kislány.

2023. ápr. 14. 12:33
 2/24 anonim ***** válasza:
25%

Van.

2 részre oszlik: 1./ generációs átok

2./ okkult külső befolyás

3./ öröklött genetikai betegség-

de ez is a generációs átok kategóriájába tartozik, ahogy kivétel nélkül az összes genetikai betegség is.

2023. ápr. 14. 12:40
 3/24 anonim ***** válasza:
100%
Vannak párok, ahol olyan a kettőjük együttes biológiája, ami kedvez az egyik nemnek. Ettől még lehet másik nemű baba, csak az egyik nemre nagyobb az esély. Nekem több ilyen ismerősöm van, ahol 3 vagy 4 egynemű van. Az én szüleimnek is 5 lánya és 1 fia lett. Hát, ez van. Te fiús anyuka leszel. :)
2023. ápr. 14. 12:41
 4/24 anonim ***** válasza:
91%
Léteznek ilyen genetikai betegségek, amik az egyik nemi kromoszómához köthetőek, és akkor jó eséllyel az érintett nemű embriók elhalnak.
2023. ápr. 14. 12:41
 5/24 anonim ***** válasza:
100%
Én egy olyan párt ismerek ahol csak fiú lehet, a lanyokkal elvetél, 4 fiuk van.
2023. ápr. 14. 13:06
 6/24 anonim ***** válasza:
100%
En meg pont a forditottjat ismerek, 3 lanyuk van, kozben fiukkal elvetelt, es igazolodott az anyai reszrol egy genetikai problema ami miatt a fiu utodok nem eletkepesek.
2023. ápr. 14. 13:08
 7/24 anonim ***** válasza:
100%

Nekünk 3 lányunk van.

Van ismerősőm ahol 4 fiú van. Mellette volt 4 vetélése, mindent kivizsgáltattak, az orvos közölte a lány magzatok életképtelenek.

Másik ismerősömnek pedig 5 fia van. A 3.-4. gyereket is csak azért vállalták, hátha lány lesz.

2023. ápr. 14. 13:09
 8/24 anonim válasza:
100%
Négy fiunk van, ötödik nem lesz. Volt egy korai vetélésem, lehet, hogy ő lány lett volna, és ezért ment el - sosem tudjuk meg.
2023. ápr. 14. 13:18
 9/24 anonim ***** válasza:
Szerintem ez ritka, mármint az, hogy valakinek 4-5 ugyanolyan nemű gyereke van, nem azt jelenti, hogy nem is lehet másféle. Csakhát így járt.
2023. ápr. 14. 13:33
 10/24 anonim ***** válasza:
100%

Olyat kettőt is ismerek, ahol csak lányt tudott kihordani.

Az egyik elvetélte folyamatosan a fiúkat (pechére szegény folyamatosan fiúkkal volt várandós), mire rájöttek, hogy ez a baj, és akkor mesterségesen lett lánnyal terhes.

A másiknál épp teherbeesett, mikor a meddőséggel küzdő nővérénél kiderült, hogy olyan mutációt hordoznak, ami miatt a fiú magzatok életképtelenek. Fia lett volna, meg kellett szakítani a terhességet. Utána lánya lett.

2023. ápr. 14. 13:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!