Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan, hogy egy parnak...

Van olyan, hogy egy parnak nem lehet egy adott nemu gyereke? 4 gyerekesek vagy tobb, Nektek hany gyereketek van? Milyen nemuek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Kivancsi lennek ,hogy szerintetek van olyan, hogy pl. Nem lehet valakinek lanya? 4 fiam van es most az 5. Fiammal vagyok varandos. Kislanyt szerettunk volna , de ismet fiu lesz :))) szerintem eselytelen hogy lanyunk legyen . Nektek hogy van a nemek aranya a csaladban?
2023. ápr. 14. 12:24
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
100%
Nekünk 4 fiunk van. És most 14 hetes várandós vagyok, nem tudom még a nemét. De megírom május végén, ha kiderül. 😊
2023. ápr. 14. 14:17
 12/24 anonim ***** válasza:
Az apai nagyanyámnak 2 fia született egészségesen, és 3 vetélése volt, ők mindhárman lányok voltak. Akkoriban nyilván ezt nem vizsgálták ki olyan szinten mint ma, így nem derült ki az oka,de azért elgondolkodtató. Apám egyik unokatestvérének van egy beteg fia es 2 egészséges lánya, a kisfiú több genetikai betegségben is érintett. Nekik azt mondták a genetikai tanácsadáson, hogy a fiaik szinte teljesen biztos, hogy mindig betegek lesznek, a lányaik viszont nem.
2023. ápr. 14. 16:23
 13/24 anonim ***** válasza:
Ismerek egy családot, ahol az apának 2 anyától összesen 7 fiúgyermeke született (2+5).
2023. ápr. 14. 17:32
 14/24 anonim ***** válasza:
100%

Férjem családjában több férfinek, különböző korosztályból, is herevisszere van. Az a közös bennük, hogy mindegyiknek csak lányai vannak.

Mi is meddők voltunk, kivizsgáláson férjemnél is kiderült a visszér. Akkor már mosolyogtunk rajta, hogy akkor ő is csak lányt képes nemzeni. :) Végül 4 év várakozás után fogant a babánk. Kislány.

2023. ápr. 14. 17:50
 15/24 anonim ***** válasza:
A családban több ilyen is van. Másodunokatestvéremék 5-en vannak testvérek mind fiú. Férjem családjában 3 fiú testvér mind a háromnak fiai vannak csak. Nagynénéméknél 4 terhességből 3 fiú eggyel elvetélt,de ő is fiú lett volna. És egy ismerősöm,akinek csakis lányai vannak(3) 2x is teherbe esett fiúkkal,de elvetélte őket.
2023. ápr. 14. 18:28
 16/24 anonim ***** válasza:
100%
Én egy olyan családot ismerek, ahol a 8. lány után adták fel a próbálkozást arra, hogy fiuk legyen.
2023. ápr. 14. 18:49
 17/24 anonim ***** válasza:

Nekem négy gyermekem van. 3 lány után 1 fiú!

Vetélésem nem volt soha. Ami érdekes, hogy a sógornőméknek ugyanígy sikerült a 4 gyerek, csak ők nem tervezték a negyediket.

A húgomnak is három lánya van, de náluk nem lett több.

2023. ápr. 14. 19:02
 18/24 anonim ***** válasza:
55%
Vannak olyan sztorik is, ahol 7-8-10 egynemű gyerek után született más nemű, tehát azért abból semmit nem lehet levonni, hogy valakinek van pár ugyanolyan nemű gyereke. Ez inkább amolyan véletlen a többség esetén.
2023. ápr. 14. 19:15
 19/24 anonim ***** válasza:
Van egy ismerősöm. 3 lánya van, 3 gyereket terveztek. Aztán belevàgtak a 4. terheségbe. 2 ikerfia született.
2023. ápr. 14. 21:12
 20/24 A kérdező kommentje:
Koszonom szepen a valaszokat ! 😊😊 erdekesek ezek, amugy szerintem is a legtobb esetben a veletlen muve . Ugyebar 50-50% :) mit dob az elet , de igazabol nem is ez a lenyeg hanem hogy egeszseges legyen :)
2023. ápr. 15. 10:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!