Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Több gyerekesek! Az a babátok...

Több gyerekesek! Az a babátok született a legnagyobb súllyal amelyik a legnagyobbakat rúgott oda bent?

Figyelt kérdés

3. terhességem és mindkét gyerkőcöt veri mozgásba, fájdalmas amiket művel oda bent....lehet hogy nagyobb lesz mint az előző kettő ? nálatok hogy volt ?

köszi!

2013. jún. 10. 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:

Nekem ketteske rugott nagyobbat és sokkal kisebb volt a nagynál.

De most természetben is így maradtak. A nagy nyugodtabb, lasabb típus, habár súlyban nagyon vékony lett.

A kicsi még csak 1 éves de temperamantumos, iszonyat gyors, igazi turbobébi.

2013. jún. 10. 13:48
 2/5 anonim ***** válasza:

2 lányom van 3.fiú lett

a fiú rugott nagyobbakat, gondolom az ereje miatt:)

ő lett a legnagyobb súlyú 3930gr.

a többiek:

3700gr

3800gr

2013. jún. 10. 13:54
 3/5 anonim ***** válasza:

3 baba (3 lány)

Egyre nagyobbak lettek, és egyre erősebbek is, bár ha jól emlékszem, ketteske sokkal gyakrabban mozgott, és minden este 11-kor rákezdett, menetrendszerűen, ezt hármas már nem csinálta. Továbbá a másodikkal az átlagnál több vizem volt, így ezt a részét valószínűleg emiatt is éltem meg rosszabbul.

2850

3660

4090

Így születtek.

2013. jún. 10. 14:00
 4/5 anonim ***** válasza:
Lányom nagyobbakat rúgott, fiam a végén már csak nyújtózkodott. A kisfiam sokkal nagyobb lett!
2013. jún. 10. 14:21
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem, én inkább abban láttam az összefüggést hogy a harmadik babámnál már lazábbak voltak a szövetek, a hasizom, a hasfal , minden egyes mozdulatát éreztem a kisfiamnak, pedig nem ő volt a legnagyobb gyerekem, hanem a második. A harmadiknál már éreztem szinte mindig hogy milyen testrészét dugta oda vagy húzogatta a hasfalamnál, az első kettőnél erre hogy melyik rész is az , esélyem se volt megállapítani.
2013. jún. 10. 16:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!