3 gyerekesek, nálatok nehéz volt a döntés a harmadik babáról? Bővebben lent.
Úgy értem mennyit rágódtatok rajta?? Ha már meg is született
mennyire nehéz 3 gyerekkel?? Mind anyagilag, mind fizikailag érdekel.
Egy ideje rágódunk a harmadikon de mindig van pro-contra érv...
Szeretnénk de azért nem vagyunk tele pénzzel...olyan közép szinten :)
tapasztalatokat várnék, okoskodó, mogorva emberek kíméljenek!!
Én 32 vagyok a párom 31 éves :)
A nagyobbik fiam 5 a kisebb 2 éves lesz nyáron.
Az ellene érv az, hogy 1 gyerekszoba van és most együtt vannak de mivel kertes házban lakunk így bővíthető.
Igazából 3 szobás a ház 1 nappali és két háló szoba....tehát
már vannak tervek, hogy átmegyünk egy kis időre a nappaliba aludni és építünk egy másik nappalit....az anyagi részt is kitaláltuk de azért ebben kicsit benne van az is, hogy adómentesek lennénk szóval a szoba építésbe ezt belekalkuláltuk....de ha megszüntetik :( hát ez miatt van az aggódalom, persze valahogy megoldanánk :)
Én is 3 gyereket szeretnék, viszont a kis korkülönbséges megoldás abszolút nem ideális. A férjem és a bátyja között 16 hónap van, nem volt jó viszonyuk, most sem az igazi, köztem, meg a tesóm között is csak 14 hónap, és folyamatosan gyilkoltuk egymást, tehát nem. Minden gyerek kapjon elég egyéni, kiemelt figyelmet, amikor még babakorban van.
Itt eddig egy 3 éves kislány van, és TALÁN manapság tervezgetjük a kistesót, mert nekem már tuti a gyed-em, a férjem nemrég lett előléptetve, és Lili is elég nagy, hogy megértse a tesóka érkezését.
Remélem, nem tűntem mogorvának, vagy okoskodónak :)
Nem tűntél annak :) gondolom tudod mire értetted, sokan savazzák az embert :(!!
A szocpol jelenleg csak új lakásra van ha jól tudom, de ha visszahoznák bővítésre is az igen csak jól jönne :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!