Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Úszás a terhesség harmadik...

Úszás a terhesség harmadik trimeszterében? Mi a véleményetek, tamasztalatotok?

Figyelt kérdés

2013. ápr. 4. 12:59
 1/4 anonim ***** válasza:

ha még zárt vagy és az orvosod is "jóváhagyta", akkor nyugodtan.

én az utolsó hetekben még strandra is elmentem :)

jót tett a gerincemnek, és olyankor már kevés mozgásforma esik jól.

2013. ápr. 4. 13:12
 2/4 anonim ***** válasza:
Tavaly júliusban szültem,tehát akkor megkérdeztem a dokim.. zárt volt a méhszájam,így azt ajánlotta,saját medencében vagy nyílt vízben fürödhetek,de a strandot,uszodát nem ajánlja.Én saját medencében voltam,semmi fertőzést nem kaptam,41. héten szültem
2013. ápr. 4. 13:18
 3/4 anonim ***** válasza:
Úszás jót tesz, de vigyázni kell a fertőzésekkel :(
2013. ápr. 4. 14:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Én a fertőzések miatt nem mertem uszodába menni a terhesség egész ideje alatt, pedig imádok úszni. Nyáron sokat jártam természetes vízhez, meg ismerősünk otthoni medencéjében úsztam. Kaptam én már el cifra dolgokat uszodában, úgyhogy nem akartam megkockáztatni. Szerintem bírd ki ezt a kis időt már.
2013. ápr. 4. 14:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!