Akik a nagy melegben voltak a terhesség harmadik felében, kihúzták a 40 hetet?
A nagyfiam július 31-én született, brutálisan meleg volt azon a nyáron. 40+6 napon indították. A kicsi augusztus 20-i, az a nyár is jó meleg volt, bár ő programcsászárral született 39+2 napon (én is aug 25-re voltam kiírva), de semmi jelét nem adta, hogy ki akarna bújni magától.
Amit tehetsz, hogy elviselhetőbb legyen, ha tudsz ne menj nagyon ki, pihengess a hűvös(ebb) lakásban. Zuhanyozz naponta többször, ha bevizezed a hajad is az is remekül hűt. Kitartás, eltelik ez a pár hét!
Könnyű szülést, jó egészséget kívánok!
Szia. Én a második fiamat 2005 Augusztus 12-én szültem ès arra a napra is voltam kiírva :-)) . Most várjuk a harmadikat aki December 11-én fog megérkezni de már most nagyon nehezen birom a meleget :-) . A másodikkal jól bìrtam de most nagyon szenvedek pedig még csak most java :-) .
Kitartást ès boldog babavárást :-)) .
15hkm
38.héten szültem tavaly augusztus 25.-én:)
40fok volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!