A harmadik vagy a többedik korai terhesség (értem kb. a 8. hét) mindenkinek hamarabb látszik a pocak?
Én most vagyok a 8.hétben és ma megyek először orvoshoz.Ez a 3.terhességem,de tagadhatatlanul "nagy" hasam van.A szomszéd hölgy 12 hetesen fele akkora pocit sem produkál ,mint én már most.Az előző 2 terhességem sem látszódott ilyen korán.Bár lapos hasam egyáltalán nem volt maradt azért a szülések után...,mégis félek kicsit,hogy ez normális-e?
Akinek van hasonló tapasztalata és kérhetem szánjon rám egy két bátorító bíztató szót.:)
Gondoltam már arra is,hogy esetleg lehet odabent akár 2 lakó is,de nem tudok a családunkban ikrekről...nem hiszem,hogy éppen velünk történne.:)
Sziasztok!
Köszönöm a kedves megnyugtató válaszokat.
Elmentem az orvoshoz Hál'Istennek minden rendben van.Él és jó helyen van a baba.Bár a 8.hétben vagyok hivatalosan a baba a méretek alapján 7 hetesnek felel meg,de tudom,hogy ilyenkor még nem számít az a pár mm-er.
Az orvos szerint nagyobbacska pocak pedig azért van,mert már megvannak nyúlva a hasizmok,szallagok és nem a méhem látványos,hanem a hormonok okozta puffadás miatt.Ezért nem is kényelmetlen számomra, a feszülés vagy legalább is nem annyira,mint az első terhességem idején.
Mindenkinek boldog bababvárást.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!