Harmadik terhesség után alakult ki a pánikbetegségem, vagy éppen a szülés miatt?
Soha életemben nem volt semmi mentális bajom.Harmadik babám születésekor a szülőágyon éreztem először,borzalmas volt,mint utóbb kiderült,ez volt az első pánikrohamom.Aztán egyre többször itthon,buszon stb.
Most szedek gyógyszert így kicsit jobb.
Előhozhatta a szülés ezt a betegséget?
Mivel már szültem természetes úton két gyermeket,nem féltem a szüléstől,tehát nem ez lehetett a baj.
A másik kettőt simán,bármiféle fájdalomcsillapító nélkül szültem,de a harmadikat EDA-val.Amikor kezdte a doki bekötni,na akkor jött a roham,halálfélelem,szédülés,megfulladás érzés.
Szerintetek?
Szia! Azt tudom neked mondani, hogy vannak furcsa dolgok. Anyósom szintén 3 gyereket szült, de a harmadik születése óta irtózik a nagy vizektől, illetve ha felette kell átmenni hídon, a hajózás pedig szóba sem jöhet. Ő sem tudja mással összekötni, csak a szüléssel. Mindenesetre jobbulást Neked!
27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!