Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 3 gyerekesek? (kérdésed tul...

3 gyerekesek? (kérdésed tul rövid, magyarázatod hosszu)

Figyelt kérdés

Hogy boldogultok 3 gyerekkel?

Föleg olyanok kommentje érdekel akik között kicsi a korkülömbség és nincs semmi segítségük!(nincs a közelben senki)

2012. júl. 4. 21:23
 1/2 anonim ***** válasza:

Nulla segítséggel azt hiszem nem vállalnék hármat...

Nekem most majdnem 5, majdnem 3 éves és 5 hetesek. Nem tudom, ez kis korkülönbség-e, én ismerek kisebbet is. :o)

A férjem a munkája miatt itthon van nyáron, és nagyszülők is sokat segítenek. (Pl. oviba hordást nem tudtam volna megoldani újszülöttel. (Most már nem járnak, de az első hetekben még igen...)

Őszre meg belerázódunk, az biztos. :o)

2012. júl. 4. 21:53
 2/2 anonim ***** válasza:

Nem ajánlom. Nekem kicsi a korkülönbség és tényleg semmi segítségem a férjemen kívül aki viszont este hatra ér haza, néha éjszakázik, és 4 hétvégéből 3-at nincs itthon.

A gyerekeim 5, 3 és 1 évesek. Ez is túl kicsi korkülönbég szerintem.

Nem hogy a közelben nincs senki hanem a távolban se. A nagyszülőkből 2 él, de köszönik nem kíváncsiak ránk (egyik jobb is hogy nem...)

Mivel anyagilag se állunk úgy hogy több ezer ft.ot bébiszitterre költsek (főleg 3 gyerek mellé már nem pár száz ft óránként a segítség) így mindig én vagyok velük.

Fárasztó kimerítő és nem tudom döntenék e még egyszer így. (védekezés mellett lettem babás a 3.kal).

2012. júl. 5. 08:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!