Most mi lesz? (Kérdés túl rövid, a magyarázat hosszú)
Nekem holnap első dolgom lenne a dokihoz menni....
Majd ő segít,megnézi a picit..nehogy baj legyen..jobb ha megnyugtat,mint stresszeled magad..akkor sincs semmi ha megfigyel kicsit:-)
A nyákdugó nem olyan mint az erős folyás, az olyan mint egy nagy egybefüggő takony paca:)
Ilyenkor már nem tud rugdosni, mert kevés a helye, csak kinyomja magát, belassul a mozgása.
Lehet nyílik a méhszájad, azért nyilalal a hüvelyedbe.
Menj be a kórházba, az megnyugtat!
Oké, hogy első terhességed. Megértem, hogy pánikolsz.
DE
Ha most itt azt mondták volna, hogy minden rendben van, ne menj orvoshoz, mert felesleges, akkor nem mentél volna?
Szia!
Szerintem nincs semmi gond! Minden normális, legalább is, ha a mostani terhességem nézem. :) Nekem is meg voltak ezek ennyi idősen, kivéve a pocak leszállást. Szintelen erős folyás teljesen normális! Nekem is voltak napok, amikor nem mozgott annyit a babám és néha rúg-kapált 1-2-őt, aztán aludt tovább. Nem mondom, ijesztegetett rendesen!!! Jóslófájások már 30 héttől vannak nálam, csak egyre erősebbek. Már kórházba is kellett mennem, olyan dúrva jóslóim voltak és a méhszájam is nyitva a 20. héttől... Szóval szerintem pihenj amennyit tudsz!!! Fekve lehetőleg. Legalább a 36 hét betöltéséig! Azután meg kíméletesen, de csinálhatsz mindent, ha bírod. ;) Nekem második baba és még esze ágába sincs kibújni, pedig már 38+3 hetes vagyok... Várjuk már nagyon! :) Remélem sikerült megnyugtatni, de ha nagyon aggódsz, elmehetsz a dokidhoz, hogy nézzen meg! De SZERINTEM nincs gond. További boldog babavárást!!! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!