Most miben higyek? (Kérdés túl rövid, a magyarázat hosszú. )
Figyelt kérdés
17 hetes uh a doki azt mondta h lehet kislány de egyáltalán nem biztos még ne mondjam senkinek.Kiderülhet hogy mégis fiu a következő uh-on?Már ugy szeretném tudni.2011. júl. 26. 07:34
1/13 anonim válasza:
A szülés utáni pillanatban. Én se tudtam megállni, hogy ne kérdezzem meg, de olyan jó lett volna, ha csak akkor derül ki. :)
2/13 anonim válasza:
Lehet! :o) Akkor még 50-50%! Nyugi előbb-utóbb úgy is kifog derülni! :o) Még egy pici türelem! :o)
3/13 anonim válasza:
Az elsö félidöben gyakorlatilag nem lehet biztosat mondani, várj még a következö UH-ra. De az elsönek igaza van, egész biztosat csak akkor tudsz mondani, ha már ott a baba.
4/13 anonim válasza:
A 19. heti uh-on annyira tárogatott a babám, hogy 110%-ra megmondták, hogy lány. :D Aztán minden uh-on meg is erősítették, és tényleg kislány lett. :)
5/13 sumergo válasza:
Tavaly várta a kolléganőm a legkisebb unokája érkezését. Még kicsit szomorkás is volt, h megint kislány lesz, mert egyik lányánál volt már fiú is lány is, de aki akkor volt várandós, neki csak 2 lánya volt, így fiút szerettek volna inkább, de végig kislányt mondtak. Aztán mikor megszületett aznap vigyorogva érkezett a kolléganőm, és közölte, h megkukacosodott a leány a pocakban!! Tehát tényleg csak születéskor tuti! Főleg ha lányt mondanak, mert azért ha már korábban látszik a kukac, az nem szokott eltűnni!
25+1 hkm
6/13 anonim válasza:
nekem 17. héten mondták, hogy lány és az is lett :-)
7/13 anonim válasza:
Nekem a 21. héten mondták, hogy fiú és én is simán láttam a kis zacsiját :) Aztán a dokim még le is mérte a kukacát, viccelődött, hogy nemsokára utoléri apájáét :)
8/13 anonim válasza:
Nekem 17 hetesen tuti lányt mondott a doki! 20 hetes genetikai vizsgálaton már látványosan fiú volt. Utána fiam született
9/13 anonim válasza:
16.héten mondták, hogy fiú, az is lett.
10/13 anonim válasza:
Fiamnál csak a 4D-n tudtuk meg a 26ik héten,hogy kisfiú,addig takarta magát! Most a 18ik és 22hetes(4D) uh-on is azt mondták,hogy tuti,hogy lány!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!