Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Most miben higyek? (Kérdés...

Most miben higyek? (Kérdés túl rövid, a magyarázat hosszú. )

Figyelt kérdés
17 hetes uh a doki azt mondta h lehet kislány de egyáltalán nem biztos még ne mondjam senkinek.Kiderülhet hogy mégis fiu a következő uh-on?Már ugy szeretném tudni.
2011. júl. 26. 07:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekünk a 32. hétig kisfiút mondtak :)(a 12. héttől)

Kék sárga szoba....

ÉS kislány lett!Addig a köldökzsinórt behúzta a lábaközé :)

Én most a másodiknállehet közlöm a dokival hogy ne mondja meg,legyen meglepi :)

2011. júl. 26. 11:57
 12/13 anonim ***** válasza:

Nekem sem biztoa még hogy fiú 21 hetes vagyok ezt a 18 héten mondták.

Ismerősömnek végig azt mondták fiú. Amikor megszületett közölte az orvos: Gratulálok kislány :)

2011. júl. 26. 14:02
 13/13 anonim ***** válasza:

két fiam van, de mindkétszer a 18heti UH-ra mikor mentünk, rámrakta a doki az UH fejet és néztük a képernyőt, alig fél pillanat mulva én is láttam, mindkét gyereknél, hogy fiuk! :) annyira egyértelmű volt. Igaz ennek a dokinak nagyon jó 4D-s gépe van, de én laikusként is meg tudtam állapítani a képernyő alapján hogy kiskukit látunk.

:)

Most a harmadik babát várom, kiváncsi vagyok mi lesz- de az egészsége miatt sokkal jobban aggódom. Tehát a neme mindegy, hogy mi, csak egészséges legyen. Persze nem várok szülés utánig, hogy kiderüljön- rákérdezünk! :)

2011. júl. 26. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!