Megtartanátok a babát?
Én 650ért berlek...2 szoba, nagy nappali, konyha, udvar és full felszerelt.
Tartományonként is eltérő, de a drágább helyeken se kerül 1200 euróba egy 3 szobás ház.
Az albérlet gyerekkel max akkor opció, hogyha nem jelent gondot, hogy elhagyd Budapestet, vagy minimum másfélszer drágább ingatlanba költözz, mint a piacon a többi, esetleg elviseled, hogy egy Marika néni jellegű idióta szivat egész nap, mert jogsértő az egész kiadás, de legalább olcsó.
Abból, hogy szeretnék egy olcsó, 100+rezsi, 3 szobás felújított lakást a belvárosban, én is sok posztot szoktam látni, és ezekre jellemzően nem is reagál senki.
Budapesten laktunk albérletben, mikor teherbeestem, maradhattunk is volna, de 32 hetes voltam, mikor kiköltöztünk Németországba, szintén albérletbe.
Otthon is el tudtuk volna tartani magunkat, pedig rezsivel együtt 180-190 ezret fizettünk csak az albérletre.
Eszem ágában nem volt emiatt elvetetni a fiamat, mondjuk ha nem akartuk volna, akkor figyelünk, hogy ne is essek teherbe.
Jelenleg terhes vagyok, albérletben élünk. 9 ezer dollárt keresünk és 2ezer mindennel együtt a két szobás albérlet.
Szerintem ki tudjuk fizetni es eleg sok meg is marad, bőven kényelmesen tudunk élni még egy fizetésből is, tehát a csak albérlet témán fröcsögés mindenfele háttér infót nélkül pusztán ostobaság.
A másik kedvencem a “ ha egyedül maradsz akkoris el tudod majd tartani és tudsz albérletben élni” Na, ez alapján az emberek 70%-a nem kene hogy szüljön 😅
"Jelenleg terhes vagyok, albérletben élünk. 9 ezer dollárt keresünk és 2ezer mindennel együtt a két szobás albérlet."
Feltűnt, hogy ez egy magyar forum?
Nem is vágytál/vágytatok babára ha ilyen könnyen megfutamodsz/megfutamodtok, és meg sem próbálod/próbáljátok megoldani a gyermeketekért a helyzetet.
Ez a megoldásod a saját gyermeked számára, gyorsan elszaladsz és elveteted, nehogy nehezítse az életedet. Ettől boldog leszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!