Megtartanátok így a babát?
Friss, fiatal házasok vagyunk, később szerettünk volna gyereket, kb 6-10 év múlva (bár úgy vagyunk vele, hogy ha sosem lenne gyerek az sem lenne baj), most úgy néz ki, hogy összejött. Egyikünk sem ég a babalázban, nem tudjuk, hogy megtartsuk e.
Mit gondoltok, megjöhet még a "kedvünk" hozzá? Ti megtartanátok?
Hány évesek vagytok jelenleg?
Mit érezne a gyermek irántatok, ha megtudná az örökbeadás tényét a későbbiekben? Ebbe belegondoltál?
Igen.
Ha nem akarnék gyereket, rendesen védekeznék. (Tudom, gyógyszer/óvszer/mindkettő mellett lettél terhes.)
"(Tudom, gyógyszer/óvszer/mindkettő mellett lettél terhes.)"
Ezt én szoktam írni más kérdésekhez.
Csak még hozzácsapom a spirált, pesszáriumot is :)
Vagy vetesd el vagy tartsd meg, de így vakon ne szülj egy idegennek. Tudom, sokan várnak babára, akinek nem lehet, de ez nem egy ajándék doboz, amit továbbadsz, ha nem tetszik a tartalma.
Nem érzed a késztetést, sőt nem zavarna, ha nem is lenne gyerek, emiatt szerintem nektek nem kéne ezt a terhességet végigcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!