Ha ingatag párkapcsolatban vagy, kb 20 évesen, otthon élnél a szüleiddel teherbe esel, megtartanád a babát?
Tegyük fel 20 éves vagy. Olyan párkapcsolatban ahol szereted a párodat de nagyon sokat veszekedtek, nem terveztek még egyáltalán babát. Jelenleg otthon élsz, tanulsz, dolgozol, és külföldre szeretnél költözni 2 éven belül. Nem nagyon van pénzed, nagyon nem jönne jól most ez a helyzet.
Viszont nagyon szereted a gyerekeket, már most is vágynál egy babára legszívesebben, viszont egy bizonytalan párkapcsolatban, ilyen körülmények közé nem szívesen vállalnál gyermeket az ő érdekében.
Jelenleg ebben a helyzetben vagyok. Még senki nem tud róla, párom sem. Pénteken voltam orvosnál, négy hetes terhes vagyok. Szedtem fogamzásgátlót
Te mit tennél a helyemben? :(
1: én ilyen helyzetben nem tartanám meg.
2: 4 hetes terhességet még kb teszt sem mutat ki nem hogy az UH, mit látott az orvos csak mert ilyenkor még szívhang semmi nincs vagyis egyenlőre még akár fel is szívódhat. Olyan papírt is ami igazolja, hogy élő a terhesség és mehetsz a védőnőhöz abortusz miatt (vagy nem amiatt) is csak 2-3 hét múlva tud az orvos kiállítani amikor elkezd a szívcső pulzálni.
A parkapcsolatod rossz, az hogy te szereted ot edes keves. A szuleidnel laksz, ezek szerint nem vagy kepes magad fentartani.
En ebben a helyzetben semmikep nem szulnek gyereket.
Nem tartanám meg. Hiaba vagynék a babara, az fontosabb, hogy mindent megadhassak neki, és ne anyám nyakára szüljek.
Voltam ilyen helyzetben, bár akkor csak késett a mensim anno 1 hetet, de nwm tartottam volna meg, ha terhes lettem volna.
Tudom, hogy "nem szép dolog a nagyszülők nyakára szülni", de azért bőven figyelembe venném ebben a helyzetben az ő pénzügyi helyzetüket és hozzáállásukat.
Hasonló helyzetbe született az első kislányom. 19 éves voltam, haldokló párkapcsolattal és otthon élve. Nekem a szüleim azt mondták, hogy segítenek, megtartottam és életem első legjobb döntése volt. Azóta eltelt 11 év, bőven a magam lábára álltam, van 2 diplomám, saját vállalkozásom és jól élünk.
Most biztosan rommá leszek pontozva, de én kb. pont ilyen helyzetben voltam, és megtartottam. És kicsit sem bánom :)
20 éves voltam, szüleimmel laktam, nem túl biztos párkapcsolat is stimmel, pár hónapon belül szét is mentünk.
Aztán egy év múlva külön mentem a fiammal a szüleimtől, béreltem egy kicsi lakást, kétéves koráig otthon voltam vele, mellette levelezőn tanultam, utána bölcsis lett, én meg befejeztem az egyetemet (előtte dolgoztam, így gyed-en voltam vele otthon). Közben megismertem a most már férjemet, lett új munkahelyem, esküvő, kistesó, és sok sok munkával lett egy saját lakásunk is. 11 éves már a nagyfiam, és nem akarom a saját vállamat veregetni, de ritka jól sikerült gyerek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!