Ti nem tapasztaltátok, hogy azok a lányok átlagosan később veszítik el a szüzességüket és lesznek párkapcsolatban, akik nem látják otthon a "mintát"? (érthetőbben lent. )
Figyelt kérdés
A nem látják a családi "minta" címszó alatt azt értem, hogy elváltak a szüleik,és nem költözött be "új" családfő, tehát az édesanya egyes-egyedül neveli a lányzót. Ez érdekes, én azt tapasztaltam, hogy ezek a lányok átlagosn később veszítik el a szüzességüket és párkapcsolatuk is rögös, vagy későn kialakuló, mert félnek bízni a férfiakban. Nekem együtt élnek a szüleim, nekem már 16 évesen barátom volt, három hónap után megadtam magam :D...azok a barátaim, akiknek szintén együtt élnek a szülei, körülbelül 17 éves korukra már nem voltak szüzek. Azok a barátaim viszont, akik "csonka" családban nevelkedtek, nem egyszer elmúltak már 18-ak. És ácsi, kimondottan szép lányokról beszélünk, akik velünk együtt discoztak és vadultak értük a fiúk :). Persze akadt kivétel itt is, egyik ilyen barátnőm már 15 évesen nem volt szűz, de én általában azt látom, amit leírtam és szerintem a családi mintának van ehhez köze.2014. jan. 24. 13:08
1/7 anonim válasza:
17 éves vagyok, szűz, nem volt még pasim, nem is csókolóztam soha, a bátyám 19 éves, neki sem volt még csaja szerintem.
A szüleink 20 éve boldog házasok, sosem veszekedtek még komolyabban. Mind a 4 nagyszülőnk megvan, velük sincs gond.
Magunkon kívül ismerek még hasonló családokat, nem is keveset. Arra viszont sok péda van, hogy gyerekét egyedül nevelő szülő nincs sokat a gyerekkel otthon, ezért a gyerek könnyeben nyit a kapcsolatok felé, és ezért látunk annyi13 éves kölyköt egymás kezét fogva andalogni-szerintem.
2/7 anonim válasza:
Szerintem te nem vizsgáltál meg elég nagy mintát. Téves következtetéseket vonsz le néhány elszigetelt esetből.
3/7 anonim válasza:
Nem tapasztaltam. Az én környezetemben véletlenségből pont, hogy egyik viszonylag későn (18+) elvesztő ismerősöm sem olyan háttérrel rendelkezik, mint amit te vázoltál.
Véletlen az is, ahogy te észleled.
4/7 A kérdező kommentje:
Én nem is akartam megvizsgálni semmit :). Csupán arra voltam kíváncsi, hogy mások környezetében ez mennyire van így.
2014. jan. 24. 13:36
5/7 Ahol megállt az idő válasza:
Ha magamat megnézem,ez egyáltalán nem igaz.
6/7 anonim válasza:
Hát rám ez teljesen igaz..:/ a szüleim elváltak és tényleg nem igazán vagyok oda a párkapcsolatért, mármint nehezen bízok meg a fiúkban, de nálunk anyám egyfolytában apámat szidja és az egész pasi nemzetséget szóval én ennek tudom be.. amúgy szép lány vagyok és elég sok srác próbálkozna de valahogy én nem akarom
7/7 anonim válasza:
egyáltalán nem vettem észre összefüggést, de véleményem szerint úgy lenne logikus, hogy a csonka család lányai előbb veszítik el a szüzességüket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!