Egy 15-16-17 éves lánynak mennyi idő után elfogadott elveszítenie a szüzességét párkapcsolatban?
Figyelt kérdés
Ne írjatok ilyen válaszokat kérlek, hogy neked kell tudnod meg nem időfüggő meg hogyha megkérdezted nem vagy elég érett(mert hasonló kérdéseknél ilyen válaszokat látni). Én arra vagyok kíváncsi melyik az az intervallum ami szerintetek normális.
Pl ha 1 nap után odaadnám mindenki riban.cozna, ha meg több évet várnék akkor sokak szerint prűd vagyok.
2014. jan. 17. 12:32
1/8 anonim válasza:
Pedig csak azt tudjuk írni amit mondtál. Benne van a kérdésben a válasz
3/8 anonim válasza:
hogy elfogadott? ...mi a jelentése annak, kérlek magyarázd meg?
-a szomszéd vallásos nagymama megmondja neked, hogy házasság után elfogadott
-ha 1 nap után odaadnád, akkor sem feltétlenül riban.cozna le mindneki
4/8 anonim válasza:
Ha 1 nappal utána odaadod, de sokáig együtt vagytok akkor aki azt mondja, hogy rib.anc vagy az ostoba. Szóval ezt te döntsd el. Milyenek a kilátások ( a kapcsolat időtartamára ) meg hasonlókat vegyél figyelembe.
6/8 anonim válasza:
Ahogy te érzed, amikor úgy érzed kész vagy rá. Én 17 évesen 1 hónap után tettem meg és nem bántam.
7/8 Noydra válasza:
Nincs ilyen intervallum. Ki a f..szt érdekel más mit mond? Miért, mindenki tudni fogja mikor feküdtetek le?!
CSAK azt vedd figyelembe, mi jó kettőtöknek.
8/8 anonim válasza:
Barátnőm 16 volt és 1 évet vártam rá. Elfogadott? Én elfogadtam mert szerettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!