Mennyire ciki így elveszítenie egy fiúnak a szűzességet?
Figyelt kérdés
17/F vagyok,a barátnőm 14 éves és mielőtt mi lefeküdtünk egymással, ő előtte 2 hónappal elvesztette a szüzességét egy házibuliban amire nem nagyon emlékszik. Én pedig még szűz voltam amikor vele először csináltuk. Mindig mondja hogy engem tekint elsőnek, de nem tudja elfelejteni azt a házibulis emléket. Én tudom hogy nála sose leszek első mert már előttem csinálta fiúval.. Ez így mennyire gáz?2013. dec. 10. 20:42
1/13 anonim válasza:
Már nem tudod visszacsinálni, meg annyira nem is lényeges, inkább előre nézz az életben. Különben is, ha szeretitek egymást, akkor nem édes mindegy?
3/13 anonim válasza:
Ez annyira, hogy ha nem volt beszámitható (nem is emlékszik) ott megáll a nemi erőszak is akár.
Első vagy nála, jobb ha tudod... Legyél nagyon jó hozzá, és ügyes az ágyban, hogy mihamarabb kiheverje
6/13 anonim válasza:
14 évesen először részegen házibuliban veszíti el a szüzességét amire nem is emlékszik majd rá 2 hónapra már egy másik fiúval csinálja?
Hát, sok boldogságot...
8/13 anonim válasza:
Most akkor alig emlékszik rá vagy nem tudja elfelejteni? vagy hogy van ez?
9/13 anonim válasza:
kissé sántít a története(d):
barátnőm 14 éves...elvesztette a szüzességét....nem nagyon emlékszik...de nem tudja elfelejteni azt a házibulis emléket
van még kérdésed? :D
és mit számít h kivel és mikor veszítjük el? az egyetlen ami számít h mit éreztek egymás iránt
és igen, halál CIKI....
10/13 anonim válasza:
12 éves csaj és piázik egy házi buliban,egy rossz r.banc,már bocs,de ez az igazság,ilyen a világunk :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!