Gyorsan benedvesedek baj?
Figyelt kérdés
tök gáznak érzem, hogy amint valakivel smárolok, vagy csak egy érzékibb érintést kapok rögtön benedvesedek. kehet azért meg csikis vagyok és érzékenyebb? vagy nem tom. :S és a pasik ezt nem fogják gátnak találni?2013. dec. 10. 18:22
2/14 Zakathol válasza:
Nem baj. Sőt. Mi férfiak, imádjuk. Mivel a nedvesség a szexuális izgalom egy természetes velejárója, ezért a minél több nedvesség, a minél nagyobb szexuális izgalom (látszatát) kelti bennünk, amitől beindulunk.
3/14 anonim válasza:
Imádjuk, nyugi :)
Nagyon nagyon szeretjük
4/14 anonim válasza:
Szeretik a férfiak, de én úgy vagyok vele, hogy ha tetszik nekik és tudatni akarják velem, akkor NE mondják, hogy "hú jól benedvesedtél", mert attól nekem csak elmegy a kedvem, mert vajon miért?? Egyszerűen csak mutassák ki valahogy.
5/14 anonim válasza:
Hogyan tudnánk kimutatni, hogy a párunk azt érezze, hogy szeretjük ezt?
(a kérdés komoly, mert én mondanám neki ,de ha zavarja tudni szeretném hogyan jöjjön le neki az amit én szeretnék mondani)
6/14 anonim válasza:
Adjanak ki valamilyen hangot, sóhajtsanak "húú", nézzenek a szemembe, simogassanak meg lent, nem kell azt kijelenteni. :) De hát, én ilyen vagyok, figyelek az apró részletekre. Jobban hat rám a non-verbális kommunikáció.
7/14 anonim válasza:
jaaaah értem.
privben kérhetek tippet?
8/14 anonim válasza:
Nyugodtan, de hirtelen most csak ennyi jutott eszembe. Talán még ott van az, hogy a szemembe néz és egymásra mosolygunk. Vagy még az, amikor észreveszi adok egy puszit az arcára, viszonozni fogja, ha érti mire gondolok. :)
10/14 anonim válasza:
Tudod mi a gáz? Hogy "amint valakivel smárolsz" - Te minden jött-menttel nyálcserét nyomsz? Mikor a kérdést láttam, kedveskedni akartam, de a folytatás elszomorított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!