Kezdőoldal » Szerelem, szex » Szüzesség » Gyorsan benedvesedek baj?

Gyorsan benedvesedek baj?

Figyelt kérdés
tök gáznak érzem, hogy amint valakivel smárolok, vagy csak egy érzékibb érintést kapok rögtön benedvesedek. kehet azért meg csikis vagyok és érzékenyebb? vagy nem tom. :S és a pasik ezt nem fogják gátnak találni?

2013. dec. 10. 18:22
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%
Tudod hogy fognak neki örülni?
2013. dec. 10. 18:23
 2/14 Zakathol ***** válasza:
100%
Nem baj. Sőt. Mi férfiak, imádjuk. Mivel a nedvesség a szexuális izgalom egy természetes velejárója, ezért a minél több nedvesség, a minél nagyobb szexuális izgalom (látszatát) kelti bennünk, amitől beindulunk.
2013. dec. 10. 18:25
 3/14 anonim ***** válasza:

Imádjuk, nyugi :)

Nagyon nagyon szeretjük

2013. dec. 10. 18:27
 4/14 anonim ***** válasza:
Szeretik a férfiak, de én úgy vagyok vele, hogy ha tetszik nekik és tudatni akarják velem, akkor NE mondják, hogy "hú jól benedvesedtél", mert attól nekem csak elmegy a kedvem, mert vajon miért?? Egyszerűen csak mutassák ki valahogy.
2013. dec. 10. 18:29
 5/14 anonim ***** válasza:

Hogyan tudnánk kimutatni, hogy a párunk azt érezze, hogy szeretjük ezt?

(a kérdés komoly, mert én mondanám neki ,de ha zavarja tudni szeretném hogyan jöjjön le neki az amit én szeretnék mondani)

2013. dec. 10. 18:33
 6/14 anonim ***** válasza:
Adjanak ki valamilyen hangot, sóhajtsanak "húú", nézzenek a szemembe, simogassanak meg lent, nem kell azt kijelenteni. :) De hát, én ilyen vagyok, figyelek az apró részletekre. Jobban hat rám a non-verbális kommunikáció.
2013. dec. 10. 18:36
 7/14 anonim ***** válasza:

jaaaah értem.

privben kérhetek tippet?

2013. dec. 10. 18:37
 8/14 anonim ***** válasza:
Nyugodtan, de hirtelen most csak ennyi jutott eszembe. Talán még ott van az, hogy a szemembe néz és egymásra mosolygunk. Vagy még az, amikor észreveszi adok egy puszit az arcára, viszonozni fogja, ha érti mire gondolok. :)
2013. dec. 10. 18:46
 9/14 anonim ***** válasza:
Szerelmes lettem........:DD
2013. dec. 10. 20:00
 10/14 anonim ***** válasza:
Tudod mi a gáz? Hogy "amint valakivel smárolsz" - Te minden jött-menttel nyálcserét nyomsz? Mikor a kérdést láttam, kedveskedni akartam, de a folytatás elszomorított.
2013. dec. 10. 22:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!