Lányok! Ti hogy reagálnátok hogy ha a barátotok első alkalommal gyorsan elmenne? (többi lent)
2 éve vagyok együtt a barátnőmmel,óvodás korunk óta ismerjük egymást,14 évesen kezdtük járni,pont holnap lesz 2 éve,és ő hozta fel az egészet,hogy jó lenne már.. :)
Ma nála fogok aludni,mert a szüleink elutaztak(Jóban vannak,régóta ismerik egymást ők is)mivel ő egyedül lenne otthon,ezért megkért hogy aludjak nála,és megbeszéltük hogy akkor ma lesz az a nap..
De félek mert,én általában nagyon gyorsan elmegyek kb. 30 mp hogy ha gyorsan csinálom magamnak,ez lesz az első mindkettőnknek..Lányok,ti mit csináltatok amikor először szeretkeztetek a barátotokkal,és ő gyorsan elment?Felhúztátok magatokat,haragudtatok?Azt olvastam hogy nem fontos a méret,nekem 13 cm szóval ezen nem parázok..
Hogy tudnám elhúzni?Megpróbálok nem el szállni és lassan :)
Tippek?
Hát én már értem meg olyat is, hogy a barátom 3 perc alatt elment, de az a 3 perc kb a vetkőzés a csókolózás és talán 2 lökés volt :D Azt game over.
Nos, ő már 15 percig tudja magát tartani azóta, és hát úgy éri el, hogy folyton szuggerálja magát szex alatt. De úgy 2 évet gyakorolt ezzel. :D
Szerintem csináljátok azt, hogy előbb te kézzel elégítsd ki magad, a második menettel már jóval több ideig bírod a strapát.
Ha most lesz az első, ami neki elég valószínű, hogy fájni fog, akkor szerintem nem fogja bánni, ha gyorsan végzel, és nem tart sokáig.
:)
Semmi baj nem lenne, megnyugtatnám, hogy minden okés, legközelebb majd még jobb lesz. :P
Nincs ezzel semmi gond, előbb-utóbb majd belejön.
Én nagyon élveztem,de mi előtt elmentem hozzá otthon elintéztem magam először,több ideig bírtam mint gondoltam,barátnőmnek kicsit fájt az elején,de utána ő is élvezte azért :)
Több részletet nem osztok meg veletek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!