Az itteni válaszok alapján sok fiatal fiú sokáig szűz marad és nem csajozik, mert kicsinek tartják a péniszméretüket. Szerintetek (főleg lányok) jogos a félelmük,13-15 cm akadály lehet alkalmi kapcsolatok esetén? És komoly párkapcsolatban?
én a helyükben szűz lányt keresnék. nekik még nincsenek előítéleteik, nem tudnak máshoz viszonyítani :)
aztán jöhet a többi
"Baromság! Én még soha nem mértem le a farkam méretét.-.-"
Ez max. akkor hihető, ha csaj vagy.. :D:D
Én komolyan nem hittem el hogy bárkit foglalkoztat ilyesmi, amíg nem láttam ugyanebbe a topikban a mellméretük miatt aggódó lányokat. Azt hittem ez csak ilyen sztereotípia, amire a férfiak izgulnak, hogy a lányok a mellüket méricskélik. xD De ezek szerint tényleg van aki.
Bár meg kell jegyeznem hogy aki a GYIKre írogat az jó eséllyel nem a legokosabb kategória.
Egyébként meg megmondták az okosok hogy nem a méretek a lényegesek, hanem a kompatibilitás. Megfelelő mérethez megfelelő méretű "tok" legyen. Ha a férfi túl nagy, nem nagy öröme lesz benne mert nem tud elmenni rendesen szex közben. A méret max akkor előny ha a csaj is hétmérföldes.
Nem méregetni kell,hanem használni!! Nem gondolod T.kérdező?
37F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!