Azért ha csak egy fantasztikusat akarsz szexelni, küldj privit :)
2012. jan. 7. 15:52
3/13 anonim válasza:
Ne feledd aki szeret az figyelmes és törődik az érzéseiddel, akinek meg csak egy pin@ kell azt nem fogja érdekelni, h fáj-e neked vagy sem.
2012. jan. 7. 15:53
4/13 anonim válasza:
A pillanatnak élsz, viszont lehet, hogy utána utálni fogod magad, mert nem olyannal veszítetted el akit szeretsz. Szerintem nem érdemes.
2012. jan. 7. 15:54
5/13 anonim válasza:
Srácfüggő. Én nem bántam meg.
2012. jan. 7. 15:56
6/13 Utcakultúra válasza:
"Ha meg akarlak baszni engem nem izgat hogy szűz vagy
A lopott verdámból meg árad ki a fűszag "
2012. jan. 7. 15:58
7/13 anonim válasza:
Emberfüggő, szerintem nem érdemes.
Nekem 1 évig tartó szex kapcsolatom volt (mindketten egyedülállóak voltunk) ott vesztettem el, de megbántam, mert miután szerelmes lettem, rájöttem, hogy jobb lett volna a szerelmemnek odaadni a szüzességem, érzelmektől és vágyaktól túlfűtötten, egymás szerelmének tüzében. (hm, micsoda romantikus alkat vagyok :D )
Nem lehet megjósolni, hogy te is így fogod-e majd érezni.
2012. jan. 7. 16:09
8/13 anonim válasza:
Hát én kúrvázás közben veszítettem el, szerintem ez mondhatni alkalminak. 17 évesen apám vitt el, mondván, hogy soha nem voltam még nővel... a vicc csak az, hogy rá 2 hétre lett barátnőm és nem sokkal később vele is elvesztettem :D
Amúgy szerintem nem gáz, de nem is jó.
22/F
2012. jan. 7. 16:19
9/13 anonim válasza:
Kislányom nincs sok értelme alkalmiban . Szerezz egy barátod és szeresd ... Üdv : Dr.Csernus Imre
2012. jan. 7. 17:04
10/13 anonim válasza:
Én nem bántam meg... De ha így szeretnéd elveszteni, akkor "gyakorlottabb" sráccal csináld, ne totál kezdővel... első élmény meghatározó... meg az összes többi is ;) És tényleg nagyon jöjjön be a srác, legyen meg egy erős szikra az elejétől
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!